PS4 Slim mi Xbox Series S mi?

Takmam hocam gözlerim alışık. Sadece ne kadar daha süre FIFA'yı destekler.

FIFA en az 4-5 sene daha gelir. Series X ile hemen hemen aynı sürede oyunlar gelmeye devam eder. Series X 7 sene gidiyorsa bu 5 sene gider misal.

Başlıca alış sebebim Fifa ve Rdr serisi. Ayrıca ucuza oyun oynamak. Lakin sizde haklısınız PS oyunları başyapıt.

PS4 halen varsa kullanılır ancak 2025 yılında para verip alınacak bir konsol asla değil. Yakın zamanda yeni oyunlar gelmeyecek zaten, Series S ile PS4 arasında dağlar kadar yaş var. FIFA 23 falan oynuyorsanız tabii ki düşük FPS olmaz.

PS' de de GOW Spiderman ve Uncharteddan başka çok fazla farklı bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Ama sizinde kendinizce sebepleriniz vardır.

Aynısını söyledim zaten.

Arkadaş sadece S'i hedef aldığını düşünebilir diye dedim.

Niye böyle bir önyargıda bulundun? PlayStation'un Exclusive oyunları dışında bir avantajı yok. Hikaye oyunu oynamayan, FIFA, NBA, GTA tarzı oyunlar oynayan adam niye 5'i alsın? S işini görüyorsa daha ucuza kapatmış olur konsol ihtiyacını. Oyunlar Xbox'a göre inanılmaz pahalı, üyelik sistemleri için diyeceğim bir şey yok ikisi de güzel. Konsolların hiçbirinde donma olmaz zaten

Arkadaşlar konuma bu kadar hızlı dönüş yapıldığı için herkese teşekkür ederim. Fakat konu hakkında bilgi vermek isteyenlerden bilgi almaya devam ederim.

Benim önyargım değil tecrübelerimin ifadesi. İkisini de deneyimlediğimi yazdım okuduysanız
Kalitesiz oyun ucuz olur hocam. Xbox'ın temeli de buna dayanıyor. Güncel olarak FIFA 24 ve PES 21 oynamaktayım. Daha önce birçok hikayeli oyun oynadım ve hiçbir sorun çıkmadı.
PS' de de GOW Spiderman ve Uncharteddan başka çok fazla farklı bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Ama sizinde kendinizce sebepleriniz vardır.
Bence yanılıyorsunuz. Hangi oyunların olduğunu internet sitesinden görebiliyorsunuz. Oyun zevki kişiden kişiye değişebilir.

Kalitesiz oyun ucuz olur hocam. Xbox'ın temeli de buna dayanıyor. Güncel olarak EA FC 24 ve PES 21 oynamaktayım. Daha önce birçok hikayeli oyun oynadım ve hiçbir sorun çıkmadı.

FIFA, pes ağır oyunlar değil zaten. 1050 Ti bir bilgisayar bile iki oyunu da rahatlıkla açabilecek seviyede. Sırf bu oyunları oynuyorsunuz diye hiç sorun yaşamadım kasmıyor etmiyor müthiş konsol deyip insanları yanlış bilgilendirmeyin lütfen.

Konu sahibi deneyimli insanlardan öneride bulunmasını istemiş. Bende deneyimli birisi olarak PlayStation'u tavsiye ettim. Yanlış bilgilendirme derken neyden bahsediyorsunuz? Sizin deneyiminiz var mı bu konsollarda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…