PS4 Slim mi Xbox Series S mi?

Hocam tüm arkadaşlar bana şaşırabilir ama ben GoW tarzı çok fazla ağır aksiyon oyunları sevmiyorum. Yıllardır PC var ve sadece tek bitirdiğim oyun GTA5 hikayeli olan. RDR2 yide çevremden gözlemlediklerim ve Rockstara inancımdan oynamak istediğim tek hikayeli oyun diyebilirim neredeyse. Hikayeli oyun bağımlısı değilim olsa oynarım yine de. Ama bir FİFA delisiyim. Sizce hala PS4 mü almalıyım yoksa Series S daha mantıklı bir tercih şuan olur mu? Sizin burda bana yardımcı olmak istediğinizin farkındayım. O yüzden tüm arkadaşların cevaplarına önem veriyorum.

Konu sahibi deneyimli insanlardan öneride bulunmasını istemiş. Bende deneyimli birisi olarak PlayStation'u tavsiye ettim. Yanlış bilgilendirme derken neden bahsediyorsunuz? Sizin deneyiminiz var mı bu konsollarda?

PS3 hariç bütün PlayStation'ları aktif kullandım. PS4 artık eskidi ve exclusive devri de kapandı. Bütün oyunlar teker teker PC'ye geliyor. Hem yaşı da var, üstelik arkadaş FIFA ve RDR oynamak istiyormuş. Series S biçilmiş kaftan. Böyle bir durumda PS4 ile Series S aynı kefeye bile koyulamaz.

Oyun tarzınız bir tık benimki gibi de olsa gerek hikayeli oyunlar gerek diğer oyun çeşitlerini oynadım. Sıkıntı yaşamadan keyifli vakitler geçirdim. Bu Xbox'ta keyifli vakit geçiremeyeceğiniz anlamına gelmez. Lakin farkları göz önünde bulundurduğumuzda kesinlikle PlayStation diyorum. Yine de kararınıza saygı duyarım.

Hocam düşününce GTA 6 Xboxa çıkacak sanırım. Ve bahsettiğim gibi ben Rockstar'ın oyunlarını seviyorum.
PS almayı düşünüyordum başta çevrem yüzünden. Tüm arkadaşlarım da kuzenimde filan PS var. Ama araştırınca Xbox fena gelmedi.

GTA 6 için pek ümidiniz olmasın. Series S de çok kötü bir performans verecektir. Onun harici diğer oyunlarda sorunsuz oynatır. RDR, GTA 5, FIFA için konsol alma düşünceniz varsa Series S alın pişman olmazsınız.

Alma para biriktir yoksa alsan bile tad almazsın çünkü GTA 5 hakkında her şeyi bildigine eminim eski oyunların tadı azalıyor yeni oyunlar için para biriktir ve daha iyi bir konsol al degmez.

PS artık alınmaz hele PS4 asla bu oyun fiiyatlarından sonra bence asla alma Xbox'un kolunu da dert etme ben 3 günde bayağı alışmıştım fakat Series S alacaksan 2. el almamanı alacaksan eğer konsolu detaylıca incelemeni tavsiye ederim Xbox kötü algısına kapılma gayet iyi bir konsolhani eğer PS özel oyunlarını daha çok seviyorsan o senin fikrin illa PS alacaksan bile PS5 al.

Konsolda nasıl bu kadar net tecrübe etmiş olabilirsin? Konsol dediğin zaten oyunu indir ve oynadan ibaret. FPS desen aynı, grafik desen aynı (5 ve X'ten bahsediyorum). Grafik karşılaştırmalarında zaten hiçbir fark yok, oyun açılma hızları aynı. İki konsol da yakın sıcaklıklarda çalışıyor, oyun fiyatlarında Xbox zaten çok avantajlı. Cyberpunk'ta 2000TL fark var aralarında. Oyunun kalitesi mi değişiyor? Hayır . Exclusive oyun dışında Playstation'nun bu kadar övülecek ne tarafı var acaba? Konsolda oyun oynuyorsun ve sorun çıkarmamasını övüyorsun. Konsola zaten bu yüzden para veriyorsun ve iki tarafta da sorun çıkmıyor. Ki Playstation'un distribütörü şu an Bilkom. PS yönünde hızları nasıl bilmiyorum ama Razer mouse'm bozulduğunda 1.5 ay boş yere beklettiler. Xbox'ta direkt Microsoft garantisi var ve falsosunu görmedim hiç. Bu PS için dezavantaj yazar mı? Bence yazmaz, yeni nesil konsolların bozulduğunu neredeyse hiç görmedim.

Bu cümlelerinizden sonra hiçbir bilginizin olmadığını siz kanıtlamış oldunuz. Dolayısıyla konu hakkında bilgisi olmayan birisi ile hiç diyaloğa giremem. Bu konu hakkında yeterince ifade belirttim. İyi akşamlar.

Alma para biriktir yoksa alsan bile tad almazsın çünkü GTA 5 hakkında her şeyi bildigine eminim eski oyunların tadı azalıyor yeni oyunlar için para biriktir ve daha iyi bir konsol al degmez.
hocam Xbox tarafında Series X in kardeşi denilebilecek bir konsol. Ps5 daha iyi ama bilemiyorum. Bir konsola o kadar da para verilmez gibime geliyor. Bilgisayarım zaten var. Konsolu salonda keyif amaçlı kullanmak hedefim.

İyi akşamlar hocam bilgi aktarımınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…