PS4 Slim mi Xbox Series S mi?

Madem bilgim yok. Bana lütfen anlat. Deneyimlerini, ne oldu da PlayStation'u bu kadar övüyorsun? Konsoldan maksimum beklentin nedir? Arayüz mü? Maksimum ne olabilir? Oyuncu sayısı mı? Zaten oyunlarda artık Cross-Platform var. Çok merak ettim. Acaba gitar, kamera bağlamaktan falan mı bahsedeceksin çok merak ettim
Ben sana Xbox'ta oyunların ciddi derecede daha ucuz olduğunu söyledim ve sen kalitesiz oyun ucuz olur diyorsun. Cyberpunk, RDR2 bu oyunlar daha ucuz. Kalite farkı mı var acaba

Hayır doğru söylüyor peki siz hangi konsolları kullandını neden bu kadar PS i övüyorsunuz.

Hayır doğru söylüyor peki siz hangi konsolları kullandını neden bu kadar PS i övüyorsunuz.
Anlamadım ki. Benim fanboylukla bir alakam bile yok. Eskiden PS'nin çekici tarafları çoktu (PS4 zamanı). Konsol fiyatları yakındı, oyun fiyatları yakındı. PS Exclusive tarafında güçlüydü ve böylelikle PS almak daha mantıklıydı. PS5 zamanına bakıyorsun, Xbox'ın fiyat politikası bayağı iyi, PS geçen nesil kadar oyun çıkarmadı. Çıkanlar da bilgisayar geliyor. Xbox'un ucuz ve pahalı konsolu var ve S çok mantıklı konsol. Taşıması kolay, güçlü, ucuz. Daha ne olsun.

PS2, PS3, PS4, PS5 ve Xbox Series X konsollarını kullandım. Aynı zamanda 2 bilgisayarım bulunmaktadır. PlayStation'ı, daha önceki ifadelerime bakarak neden övdüğümü anlayabilirsiniz.

Oyun fiyatlarının pahalı olması dezavantaj fakat sırf oyun pahalı diye Xbox almak boş düşüncedir. Tekrardan iyi akşamlar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim burada amacım Xbox'un iyi yönlerini söylemek ben PS kötü demedim ayrıca alınmaz dedim yoksa PS de bence gayet iyi konsol.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer arkadaş tabirin de komedi Neyse. Daha önce PS2, X360, PS4 Pro ve güncel olarak Series S kullanıyorum. Boş konuştuğumu söylüyorsun ve kendi deneyimlerimi yazdım zaten diyorsun ve bütün konu boyunca yazdıkların sadece "PS oyunları daha iyi", " FIFA 24 ve PES 21 oynuyorum kasma, donma yok.". Bütün yazdıkların bundan ibaret ve benim burada yazdığım her detaya karşılık cahil ve konsol kullanmadığımı ima ediyorsun. Gelmişsin bir de oyun fiyatlarını yazdığım için dalgaya alıyorsun. Dostum Türkiye'de yaşıyorsun. Sen belki zengin olabilirsin. Aynı oyuna 500, 1000, 2000TL fazla vermek sana dokunmuyor olabilir ama herkes bu durumda değil. Her oyuna insanlar 2000-2500 TL paralar verebilir mi? Ben Almanya vatandaşıyım. Bu fiyatlar beni hiç etkilemiyor. Gider PS5 Pro'mu alır oyunlarımı da çatır çatır alırım. Almanya'da zaten fiyatlar Türkiye'ye göre çok ucuz kalıyor. Zaten TR PS Store fiyat politikası Almanya fiyatlarıyla aynı. Görünüşe göre sen de zenginsin. Bu fiyat farkını küçümsüyorsun. Herkes bu durumda değil. Aynı oyuna neden yüzlerce hatta bazı oyunlarda binlerce lira fark ödesin. Sonuçta aynı oyun. Sence oyun oynamak isteyen ama bütçesi yetmeyen bakmıyor mu fiyatlara. S değil de PS5 olsun veya Series X olsun diyor ve Bütçesini zorluyor ve oyunlara bir bakıyor dehşet fiyat farkı var. Ben kesinlikle Xbox fanboyu değilim. PS4 Pro kullanırken Xbox One'nin yüzüne bile bakmamıştım. Hangisi daha avantajlıysa o benim için. PS5 isteyen alabilir. Benim hakkım değil alan birine laf etmek ama körü körüne savunmakta saçmalık. Bahsetmeyi unuttuğum kardeşlik olayı var. Güzel olay, biz 4 kullanırken yapıyorduk ama kardeşlikte bile Xbox oyunları daha makul kalıyor. Körü körüne fanboyluk yapmana rağmen bize cahil, deneyimsiz diyorsun. Arkadaşın profil fotoğrafına laf etmişsin. İsteyen istediğini koyabilir. Bu arkadaşın fanboy olduğu anlamına mı geliyor? Sende Playstation fotoğrafı yok ama nasıl savunduğunu görüyoruz.

Son düzenleme:
Hocam başlangıçta deseydiniz ya Series S'im var : ) Oyun çeşitliliği konusunda sizce az mı? Abartıyorlar mı oyun yok içinde diye. Mağazası zengin mi? Birde önerebileceğiniz oyunları söyler misin?

Bence PS4 al Xbox'tan oyun olarak iyi ve oyunlarını CDli olarak çok kolay bulabilirsin.

Hocam başlangıçta deseydiniz ya Series S'im var: ) Oyun çeşitliliği konusunda sizce az mı? Abartıyorlar mı oyun yok içinde diye. Mağazası zengin mi? Bir de önerebileceğiniz oyunları söyler misin?

Neden demediğimi bilmiyorum
Oyun çeşitliliği olarak PS Exclusive'leri dışında hepsi var. Hatta PS Exclusive'si olan Crash Bandicoot gelmişti. Yani Last of Us, God of War, Gran Turismo, Days Gone gibi PS özel oyunları dışında hepsi var.
Konu başında Fifa desteğini sormuşsunuz. PS5 ve Series X'e ne kadar Fifa çıkacaksa Series S'e de o kadar çıkacak. Aralarında hiçbir oyun farkı yok.
Oyun olarak bende pek oyun yok
NBA 2K25, Forza Horizon ve Mortal Combat yüklü.

Bandicoot Xbox'a gelmiş miydi? Çok şaşırdım. Ya aslında evet çok merak edersem PC den Last of Us filan oynarım zaten fazla meraklanırsam. Sanırım Series S alcam. Yani siz şuanda oyun çeşitliliği konusunda memnunsunuz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…