PS4 Slim Modeline Kaç Adet Dualshock 4 Bağlanabilir?

Umut ORBY

Hectopat
Daha fazla  
Soru 1: Playstation4 Slim modelinin kutu içeriğinden çıkan dualshock 4'ün ayrı satılan dualshock 4'lerden farkı var mı ?

Soru 2: Playstation4 Slim modeline maximum kaç adet dualshock 4 bağlayabilirim ?

Soru 3: 4 Adet Dualshock4 bağlayabilsem FIFA 2017 oyununu aynı cihazdan 2vs2 oynayabilir miyim ?

Sorularım bunlar. Technopat ailesine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

Cevap 1: Sanırım DUALSHOCK 4 V2 oluyor ama farkı nedir hiç bilmiyorum.
Cevap 2: Bir PS kafede görmüştüm, 32 cihaza kadar bağlanabiliyor ama aynı anda en fazla 4 tanesini kullanabiliyorsun.
Cevap 3: Hem de çatır çatır

Düzeltme 1: Ayrı olarak satılan DUALSHOCK 4' ler de V2 olarak satılıyor.
Düzeltme 2: 32 cihazdan kasıt 32 kayıtlı cihaz, yani PS kafelerde malum aynı cihazın kolu veya sağlam bir kol nadiren denk gelir (çünkü Türkiye'de kafelerdeki DS4 ve türevlerinin %90' ında L1 ve R1 çalışmaz), onlar da sağlam kolları değiştire değiştire kullanırlar.

Son düzenleme:
Dualshock V2'lerin tek farkı dokunmatik bölgeye ışık yerleştirilmiş olması diye biliyorum.

Aslında yerleştirilen bir şey de değil tam olarak, o kısım saydam alttaki led oraya da ışık veriyor. Onun dışında bariz bir fark yok gibi.
Güçlendirilmiş analoglar soyulma erimeye daha dayanıklı, Yenilenmiş devre kartı ve dediğiniz gibi touchpad üzerinde ki ışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…