Merhaba, ben PS4 almak istiyorum ama kafami kariştiran bazi konular var. 3550 TL'ye PS4 Slim 3 oyun 3 ay Plus almayi düşünüyorum ama çok fazla oyun oynayiyacağimdan PS4 Pro mu alsam diyorum. İthalatçi garantili 4300 TL civarinda. PS4 Slim almak istesem 2. kolu alabiliceğim 2 yil Sony garantim olacak. Days Gone, GTA 5, GoW + 3 aylik PS Plus aboneliğim olacak. Üstüne 2 TB HDD alabileceğim ama bunlar yerine PS4 Pro da alabilirim. Sizce hangisini seçmeliyim?
PS4 Pro'ya hala verilebilir. PS exclusive oyunları ve upscale olsa bile 4K desteği hala duruyor. Series S evet daha uzun ömürlü fakat şu anki yeni nesil oyunlarda 1080p 30FPS'e kadar düşmüş durumda. Game Pass dışında o kadar öne çıkan bir özelliği yok bana göre.
PS4 Pro'ya hala verilebilir. PS exclusive oyunları ve upscale olsa bile 4K desteği hala duruyor. Series S evet daha uzun ömürlü fakat şu anki yeni nesil oyunlarda 1080p 30FPS'e kadar düşmüş durumda. Game Pass dışında o kadar öne çıkan bir özelliği yok bana göre.
Yeni nesil oyunlarda 30 FPS’ye düşmüyor, o sadece Valhalla’daydı çünkü optimizasyonu kötüydü. Ayrıca PS4 Pro gerçek 4K desteği sunamıyor. 2K’dan bile kötü bir 4K’dan bahsediyoruz.