PS4 Slim satılıp Xbox Series S alınır mı?

shadersss

Centipat
Daha fazla  
Selamlar benim de PS4 Slim'im var. Yanında 1 orijinal kol ve 1 replika kol bulunuyor. Replika kolu satmayı düşünmüyorum zaten ama konsolu ve orijinal kolu satıp üstüne ekleyip 2. el Xbox Series S alınır mı? Series S şu an piyasadaki en ucuz yeni nesil konsol. Ayrıca Xbox kollarında bir arıza olduğu söyleniyor bundan dolayı alırken 2 kollu mu almalıyım?

Series S kullanıyorum ve gayet memnunum. Özel oyun gibi bir eksikliği göze alıyorsan kesinlikle Xbox alınır. Konsolun fiyatı da ,oyunların fiyatı da gayet uygun.

Tabii ki de alınır 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum kolda arıza yok o PS fanboylarının dedikodusu Series S GTA6'yı bile upscale ile 1080p 30 veya 60 FPS oynatabilir

Series S kullanıyorum ve gayet memnunum. Özel oyun gibi bir eksikliği göze alıyorsan kesinlikle Xbox alınır. Konsolun fiyatı da, oyunların fiyatı da gayet uygun.

Özel oyunları arkadaş bence zaten PS4'ten bitirmiştir ama yeni çıkanları bilemem

Series S kullanıyorum ve gayet memnunum. Özel oyun gibi bir eksikliği göze alıyorsan kesinlikle Xbox alınır. Konsolun fiyatı da, oyunların fiyatı da gayet uygun.

2 hafta önce ben de kardeşime aldım ikinci el Series S şu an büyük oyunlarda deneyemedi yazlıkta internet olmadığı için ama brotato vampire survivors falan akıyor. Sizin deneyimleriniz nasıl büyük oyunlarda? Starfield, FC 25, Cyberpunk, Witcher 3 gibi oyunlarda iyi mi konsol?

Hocam Xbox One S PS4 Slim kullandım ve aktif olarak PS5 kullanıyorum eğer ki PS4'ünde çok oyunun varsa, değerli oyunun varsa satma, lakin çok oyunu. Yoksa Xbox sessiz güzel cihazdır game Pass alıp kullanabilirsin PS4 Slim'de Plus desteği kalkacak haberin olsun.

Gayet iyi. Cyberpunk ta grafikler harika. Witcher 3 te aynı şekilde... hiçbir oyunda şimdiye kadar sorun yaşatmadı. Series S ile GTA 6 yı bekliyorum

Evet tüm çoğu özel oyunu bitirdim. PS Plus'ta oynayacak oyun kalmadığından geçiyorum aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…