BlueMan23 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 1.003 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #1 Seri numarası bize cihazın üretim senesini verir mi?
odell Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 369 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Haziran 2023 #2 Seri numarası değil de ayrı olarak datecode yazması gerek. Datecode - PS4 Developer wiki Playstation Development Wiki - PS5, PS4, PS3, PS2, PS1, PSP, Vita Information www.psdevwiki.com
Seri numarası değil de ayrı olarak datecode yazması gerek. Datecode - PS4 Developer wiki Playstation Development Wiki - PS5, PS4, PS3, PS2, PS1, PSP, Vita Information www.psdevwiki.com
BlueMan23 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 1.003 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #3 odell dedi: Seri numarası değil de ayrı olarak datecode yazması gerek. Datecode - PS4 Developer wiki Playstation Development Wiki - PS5, PS4, PS3, PS2, PS1, PSP, Vita Information www.psdevwiki.com Genişletmek için tıkla... Hocam fat kasada yazıyor da Slim kasada göremedim, bilginiz var mı nerede yazdığından?
odell dedi: Seri numarası değil de ayrı olarak datecode yazması gerek. Datecode - PS4 Developer wiki Playstation Development Wiki - PS5, PS4, PS3, PS2, PS1, PSP, Vita Information www.psdevwiki.com Genişletmek için tıkla... Hocam fat kasada yazıyor da Slim kasada göremedim, bilginiz var mı nerede yazdığından?
odell Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 369 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Haziran 2023 #4 BlueMan23 dedi: Hocam fat kasada yazıyor da Slim kasada göremedim, bilginiz var mı nerede yazdığından? Genişletmek için tıkla... PS4 Pro'da arkada yazıyor, orada yok mu?
BlueMan23 dedi: Hocam fat kasada yazıyor da Slim kasada göremedim, bilginiz var mı nerede yazdığından? Genişletmek için tıkla... PS4 Pro'da arkada yazıyor, orada yok mu?
BlueMan23 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 1.003 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #5 odell dedi: PS4 Pro'da arkada yazıyor, orada yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok. Sadece CUH kodu ve seri no var.
odell dedi: PS4 Pro'da arkada yazıyor, orada yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok. Sadece CUH kodu ve seri no var.
odell Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 369 Makaleler 1 Çözümler 1 6 Haziran 2023 #6 BlueMan23 dedi: Yok. Sadece CUH kodu ve seri no var. Genişletmek için tıkla... İlginç. Öyleyse model numarasından veya bundle'dan kaba bir tahminde bulunabilirsiniz belki.
BlueMan23 dedi: Yok. Sadece CUH kodu ve seri no var. Genişletmek için tıkla... İlginç. Öyleyse model numarasından veya bundle'dan kaba bir tahminde bulunabilirsiniz belki.