HasanYankiCkr Femtopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #1 Merhaba, bugün PS4 aldım daha yeni açtım çok ufak bir fan sesi geliyor yanında durunca sadece duyuluyor. Sorun olur mu yoksa normal bir ses mi?
Merhaba, bugün PS4 aldım daha yeni açtım çok ufak bir fan sesi geliyor yanında durunca sadece duyuluyor. Sorun olur mu yoksa normal bir ses mi?
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.602 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 7 Nisan 2021 #2 Normalde oyuna girince uçak kalkıyor gibi bir ses çıkmalı, boştada hafif bir ses olur normal.
HasanYankiCkr Femtopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #3 Çok hafif bir ses çıkıyor dibine girince sadece duyabiliyorum. Sağ ol HACIDANİKİNCİEL dedi: Normalde oyuna girince uçak kalkıyor gibi bir ses çıkmalı, boştada hafif bir ses olur normal. Genişletmek için tıkla...
Çok hafif bir ses çıkıyor dibine girince sadece duyabiliyorum. Sağ ol HACIDANİKİNCİEL dedi: Normalde oyuna girince uçak kalkıyor gibi bir ses çıkmalı, boştada hafif bir ses olur normal. Genişletmek için tıkla...
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #4 HasanYankiCkr dedi: Merhaba bugün PS4 aldım daha yeni açtım çok ufak bir fan sesi geliyor yanında durunca sadece duyuluyor. Sorun olur mu yoksa normal bir ses mi? Genişletmek için tıkla... Normal hocam. Oyunların giriş ekranlarında uçak kalkıyormuş gibi ses gelebilir. Fan sesleri gayet normal.
HasanYankiCkr dedi: Merhaba bugün PS4 aldım daha yeni açtım çok ufak bir fan sesi geliyor yanında durunca sadece duyuluyor. Sorun olur mu yoksa normal bir ses mi? Genişletmek için tıkla... Normal hocam. Oyunların giriş ekranlarında uçak kalkıyormuş gibi ses gelebilir. Fan sesleri gayet normal.
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 7 Nisan 2021 #5 HasanYankiCkr dedi: Merhaba bugün PS4 aldım daha yeni açtım çok ufak bir fan sesi geliyor yanında durunca sadece duyuluyor. Sorun olur mu yoksa normal bir ses mi? Genişletmek için tıkla... Normal hocam o cızırtı ile çalışıyor zaten. HasanYankiCkr dedi: Merhaba bugün PS4 aldım daha yeni açtım çok ufak bir fan sesi geliyor yanında durunca sadece duyuluyor. Sorun olur mu yoksa normal bir ses mi? Genişletmek için tıkla... Fan sesi hiç olmazsa asıl sıkıntı cihaz yanar.
HasanYankiCkr dedi: Merhaba bugün PS4 aldım daha yeni açtım çok ufak bir fan sesi geliyor yanında durunca sadece duyuluyor. Sorun olur mu yoksa normal bir ses mi? Genişletmek için tıkla... Normal hocam o cızırtı ile çalışıyor zaten. HasanYankiCkr dedi: Merhaba bugün PS4 aldım daha yeni açtım çok ufak bir fan sesi geliyor yanında durunca sadece duyuluyor. Sorun olur mu yoksa normal bir ses mi? Genişletmek için tıkla... Fan sesi hiç olmazsa asıl sıkıntı cihaz yanar.