PS4 Slim ve iPhone 6S Takası Mantıklı mı?

Xpekeeee

Decapat
Evet başlıkta da belirttiğim gibi PS4 slim yanında 3 tane de oyunum var çok oynamadığım için satmayı düşünüyordum internetten biri iPhone 6S karşılığında takas olur mu diye sordu kararsız kaldım ne yapsam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazlar hakkında detaylı bilgi verirseniz belki bir yorum yapabiliriz, 2 cihazında bir çok sürümü mevcut. Cihazların durumuda önemli tabiki.

Temiz bir İphone 6S'in gideri en az 1500-1600 TL şu an. Yalnız telefoncular veya İphone bağımlısı harici birine satmanız zor. Kullanacağım dersen hala idare eder performans konusunda. Kamerası da hala iyi. PS4 Slim ise zorlanırsa 1300 TL'ye bulunuyor. 3 oyunda 150 TL desek ki oyunları bilmiyorum değişebilir Metro Exodus, RDR2 falandır belki. Sizin açınızdan iyi bir takas olabilir.

Cihazların durumu önemli tabi ki ama 6s kullanan biri olarak böyle bir takasa girmeni tavsiye etmem. Benzer fiyatlara veya biraz fazlasına 6s i yerden yere vuracak bir çok telefon var. Zaten her gelen güncellemeyle eski modellerin ne hale düştüğü ortada. Ve şuan sırada 6 ve 6s ler var.

Direkt nakite çevirecekseniz bir telefoncu dükkan gibi bir yerden, olabilir. Ancak önce böyle bir satış için ilgili dükkanlarla görüşün, ne kadar ödeyebileceklerini öğrenin, 1200 ₺ üzerinde nakit ödüyorlarsa hiç düşünmeyin, amaç elinize para geçmesi sonuçta. Telefonun da sağlam olması çok önemli tabi.

Yukarda arkadaşların da dediği gibi amaç telefonu kullanmak değilde hemen nakite çevirmekse telefoncularla görüşün. Onlar çok fazla para vermiyorlar onun dışında kendim satarım dersenizde yine çok bekleyebilirsiniz p yüzden takas mantıksız duruyor yine de siz bilirsiniz tabi. Telefonu alıp kullanma durumuna gelirsek benim şahsi düşüncem bu devirde düşük model İphone alınmaz çünkü her güncellemede telefonun performansı düşecek. Bu diğer markalara göre Apple da çok bariz kendini belli ediyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı