PS4 Slim vs Mat

Kanka PS4 backport ne oluyor biliyor musun?

Tam bilmemekle birlikte galiba oyunları son sürümden kırılabilen bir sürwme göre uyarlaıp oynaman yarıyor tabii bu tek bir oyun için yanlışım olabilir varsa lütfen düzeltin.

Aga biz git 2K 2.5k ya yenilenmiş diye dolandırıl demiyoruz ki mesela Trendyol 2.el bölümünde PS3 var 1300 TL'ye ben gördüm buralara ba ksarı siteye bak evet 16 yıllık konsol bu konsol sadece 2006 da üretilip bitmedi benim bildiğim 2013 dede üretildi git sana 2006 çıkış fat kasa al demiyoruz herkesin maddi durumu olmayabilir 5K olmuş PS4 hadi 2. el 3.5k olsun onu da nereden bulcaksan 3.5 k PS4 aldın yanında da 3 oyun olsun oyunları oynadın sıkıldın e napcan yeni oyun alacaksın ya PlayStation Store'ya da kutulu sıfır kutuların fiyati belli 300 TL falan PS Store'den de indirimli 150 TL'ye aldın aynı oyunu eee 1 sene rahat oynadın yeni oyun alacaksın tekrar fiyatlar bayağıni artmış olacak belki de alamican makine yanda yatacak kırmak isticen kırılmış sürümün üstünde olacak büyük ihtimal oto indirmeyi kapatıp bulunduğun sürümün kırılmasını beklicen vs. daha anlatimi.
Demek istediğim herkesin parası olmayabilir ya ev geçindiriyorsundur alamasın ya da gençsindir para biriktirirsin alırsın oyun alamasın bu yüzde PS3 alırsın mesela burası Türkiye 2.el el piyasası bir de ekonomiye bağlı dolar artıyor PS fiyatı artıyor garip bir şekilde daha anlatmak istemiyorum herkese iyi günler.

Son düzenleme:
Ben illa alsın mı demiştim? Ben hocamızın açtığı konuya cevap falan vermedim. Sadece yanlışınızı düzelttim. Hani şu mario yanlışını.

La zaten PS4 Slim almaya karar verdim.

Zaten PS4 Slim almaya karar verdim.

Backport la ilgili detaylı bir video bulursan link atar mısın?

Son düzenleme:

Hayırlı olsun hocam önerim 2.el alın sıfırları çok pahalı.

Tamam ben almaya karar vermediniz demedim zaten. PS3 ile ilgili birşey size önermedim. Sadece bir arkadaşın ps3 hakkında söylediği yanlışları düzelttim.

Kendimden tecrübe ettiğim için söylüyorum, kırdırılmış konsollar bir süre sonra zevk vermiyor. Daralıp kalıyorsunuz. Önerim Xbox Series S alıp GamePass alın ya da konsol almayın. Kesinlikle Online olmadığı için hikayeli oyunlarda sıkışıp kalıyorsunuz. Ama yine de siz bilirsiniz.

Zaten kırdırmayı kaldırma imkanı var yani artık kırık kullanmaya gerek yok diyorsan normale dönülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…