RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 18 Mayıs 2021 #21 Allaj dedi: Hocam PS4'ün desteği 2021'in sonunda kesilecek sanıyordum ben o yüzden PS Now vardı kafamda. Neden hocam sizin öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam söyledim ya 3.seçenek. İnternetiniz yeterli ise PS5 oyunlarını da oynayabileceksiniz ama sizin tercihiniz.
Allaj dedi: Hocam PS4'ün desteği 2021'in sonunda kesilecek sanıyordum ben o yüzden PS Now vardı kafamda. Neden hocam sizin öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam söyledim ya 3.seçenek. İnternetiniz yeterli ise PS5 oyunlarını da oynayabileceksiniz ama sizin tercihiniz.
A Allaj Hectopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 368 18 Mayıs 2021 #22 Gravax06 dedi: Artık alacaksan minimum PS4 Pro almalısın. Genişletmek için tıkla... Neden minimum Pro hocam? RUSHTOB dedi: Hocam söyledim ya 3.seçenek. İnternetiniz yeterli ise PS5 oyunlarını da oynayabileceksiniz ama sizin tercihiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam internetim PS Now'a yetersiz gelebilir. RUSHTOB dedi: Hocam söyledim ya 3.seçenek. İnternetiniz yeterli ise PS5 oyunlarını da oynayabileceksiniz ama sizin tercihiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman şöyle nasıl? GFN+Xbox Series S+PS4 Slim+PS Now nasıl? Bu arada 1 adet DS4 ve 500GB PS4 Slim'e 1800TL verilir mi? @RUSHTOB hocam? Son düzenleme: 18 Mayıs 2021
Gravax06 dedi: Artık alacaksan minimum PS4 Pro almalısın. Genişletmek için tıkla... Neden minimum Pro hocam? RUSHTOB dedi: Hocam söyledim ya 3.seçenek. İnternetiniz yeterli ise PS5 oyunlarını da oynayabileceksiniz ama sizin tercihiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam internetim PS Now'a yetersiz gelebilir. RUSHTOB dedi: Hocam söyledim ya 3.seçenek. İnternetiniz yeterli ise PS5 oyunlarını da oynayabileceksiniz ama sizin tercihiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman şöyle nasıl? GFN+Xbox Series S+PS4 Slim+PS Now nasıl? Bu arada 1 adet DS4 ve 500GB PS4 Slim'e 1800TL verilir mi? @RUSHTOB hocam?