PS4 Slim vs PS4

Slim modelinin artıları Wi-Fi daha iyi ve daha az fan sesi çıkarıyor. Ama küçük olduğu için biraz daha ısınıyor. Onun dışında şuan Slim almamak için bir neden göremiyorum. Tavsiyem Slim ve 1 TB. Muhtemelen yetmeyecek bir süre sonra ama değiştirebilirsin.

Aralarinda atla deve fark yok.

Slim kasada; 2.4GHz Wi-Fi degil, 5GHz alici var. Baska bir olayi yok.

Ama bende CUH-1216A var 1TB. Icinde 25 tane oyun var. Neredeyse doldu. 150-200GB bos alan kaldi. Yani gercek bir GAMER isen; 500GB yetmeyebilir. Hele hele, PSN'den oyun alirsan 1TB bile yetmeyebilir.

Onun disinda fark yok. Benim gozume bu eski kasalar daha guzel geliyor. Ama o parlak siyah degil, mat olan. Tek fark tasarim.

Aralarinda atla deve fark yok.

Slim kasada; 2.4GHz Wi-Fi degil, 5GHz alici var. Baska bir olayi yok.

Ama bende CUH-1216a var 1TB. Icinde 25 tane oyun var. Neredeyse doldu. 150-200GB bos alan kaldi. Yani gercek bir gamer isen; 500GB yetmeyebilir. Hele hele, PSN'den oyun alirsan 1TB bile yetmeyebilir.

Onun disinda fark yok. Benim gozume bu eski kasalar daha guzel geliyor. Ama o parlak siyah degil, mat olan. Tek fark tasarim.

Ben PS4 Slim alacağımda 2.4GHz Wi-Fi, 5GHz fifi arasındaki fark ne

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı