Arkadaşlar PS4 Slim'den kayıt almak istiyorum ama galiba 1 saatten fazla kayıt alınamıyor. Canlı yayından kayıt alma olayı nasıl şimdi şöyle 1 saatlik 1080p Full HD kayıt 4-5 GB olurken, canlı yayının boyutu ne kadar olur bilemiyorum YouTube'den onu indirip bölüp video da yapmak uzun iş, sizce nasıl yapmalıyım? Ben uzun kayıt almak istiyorum ama çok uzun iş bilenler yardimci olursa sevinirim, 1 saatlik kayıtı YouTube'a attıktan sonra telefonumdan nasıl indirip edit yaparım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar PS4 Slim'den kayıt almak istiyorum ama galiba 1 saatten fazla kayıt alınamıyor. Canlı yayından kayıt alma olayı nasıl şimdi şöyle 1 saatlik 1080p Full HD kayıt 4-5 GB olurken, canlı yayının boyutu ne kadar olur bilemiyorum YouTube'dan onu indirip bölüp video da yapmak uzun iş, sizce nasıl yapmalıyım? Ben uzun kayıt almak istiyorum ama çok uzun iş bilenler yardimci olursa sevinirim, 1 saatlik kayıtı YouTube'a attıktan sonra telefonumdan nasıl indirip edit yaparım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Videoları Instagram'dan MP4, 2025'de MP3'e indirmek ve dönüÅtürmek için en iyi ücretsiz araç. İndirme iÅlemi kolay ve hızlıdır, herhangi bir yazılım yüklemeden ve birkaç saniye sonra dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.
Videoları Instagram'dan MP4, 2025'de MP3'e indirmek ve dönüÅtürmek için en iyi ücretsiz araç. İndirme iÅlemi kolay ve hızlıdır, herhangi bir yazılım yüklemeden ve birkaç saniye sonra dosyayı cihazınıza indirebilirsiniz.