Burak39118 Centipat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar, PS4 Slim'de Assassin's Creed Valhalla oynanmayacak kadar kasma olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2022
Ç Çiko1605 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 201 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #2 Hiçbir oyunda böyle bir sorun yaşamazsınız PlayStation'ın zaten amacı budur.
ThetaBeatKaizen Hectopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 179 28 Haziran 2022 #4 Burak39118 dedi: Arkadaşlar, PS4 Slim'de Assassin's Creed Valhalla oynanmayacak kadar kasma olur mu? Genişletmek için tıkla... Oyun konsollarındaki en büyük avantaj oyunların kasmamasıdır. 30 FPS sabit oynarsınız.
Burak39118 dedi: Arkadaşlar, PS4 Slim'de Assassin's Creed Valhalla oynanmayacak kadar kasma olur mu? Genişletmek için tıkla... Oyun konsollarındaki en büyük avantaj oyunların kasmamasıdır. 30 FPS sabit oynarsınız.
ArdaDnz Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 585 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #5 Burak39118 dedi: Arkadaşlar, PS4 Slim'de Assassin's Creed Valhalla oynanmayacak kadar kasma olur mu? Genişletmek için tıkla... Oynadım kasmıyor rahat oynatıyor.
Burak39118 dedi: Arkadaşlar, PS4 Slim'de Assassin's Creed Valhalla oynanmayacak kadar kasma olur mu? Genişletmek için tıkla... Oynadım kasmıyor rahat oynatıyor.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 29 Haziran 2022 #6 ThetaBeatKaizen dedi: Oyun konsollarındaki en büyük avantaj oyunların kasmamasıdır. 30 FPS sabit oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Çoğu oyunda 25, 20 FPS civarına düşüşler var. Kısaca PS4 kasan bir konsol.
ThetaBeatKaizen dedi: Oyun konsollarındaki en büyük avantaj oyunların kasmamasıdır. 30 FPS sabit oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Çoğu oyunda 25, 20 FPS civarına düşüşler var. Kısaca PS4 kasan bir konsol.
ThetaBeatKaizen Hectopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 179 29 Haziran 2022 #7 erme dedi: Çoğu oyunda 25, 20 FPS civarına düşüşler var. Kısaca PS4 kasan bir konsol. Genişletmek için tıkla... PS4 artık eski nesil olarak adlandırılıyor. Düşüşler elbette var. Ben sadece yaklaşık değeri söyledim.
erme dedi: Çoğu oyunda 25, 20 FPS civarına düşüşler var. Kısaca PS4 kasan bir konsol. Genişletmek için tıkla... PS4 artık eski nesil olarak adlandırılıyor. Düşüşler elbette var. Ben sadece yaklaşık değeri söyledim.
Ç Çiko1605 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 201 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #8 erme dedi: Çoğu oyunda 25, 20 FPS civarına düşüşler var. Kısaca PS4 kasan bir konsol. Genişletmek için tıkla... 8 yıldır aynı PS4'ü kullanıyorum ve hiçbir zaman böyle FPS düşüşü yaşamadım. Böyle düşüşler anlık olabilir ama oynanmayacak derecede olmaz.
erme dedi: Çoğu oyunda 25, 20 FPS civarına düşüşler var. Kısaca PS4 kasan bir konsol. Genişletmek için tıkla... 8 yıldır aynı PS4'ü kullanıyorum ve hiçbir zaman böyle FPS düşüşü yaşamadım. Böyle düşüşler anlık olabilir ama oynanmayacak derecede olmaz.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 29 Haziran 2022 #9 Çiko1605 dedi: 8 yıldır aynı PS4'ü kullanıyorum ve hiçbir zaman böyle FPS düşüşü yaşamadım. Genişletmek için tıkla... 20 FPS bile görmüyor çoğunlukla. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çiko1605 dedi: 8 yıldır aynı PS4'ü kullanıyorum ve hiçbir zaman böyle FPS düşüşü yaşamadım. Genişletmek için tıkla... 20 FPS bile görmüyor çoğunlukla. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ç Çiko1605 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 201 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #10 erme dedi: 20 FPS bile görmüyor çoğunlukla. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende böyle sorunlar olmadı bu videoyu yapan arkadaştan kaynaklı olabilir. Burak39118 dedi: Arkadaşlar, PS4 Slim'de Assassin's Creed Valhalla oynanmayacak kadar kasma olur mu? Genişletmek için tıkla... erme dedi: 20 FPS bile görmüyor çoğunlukla. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
erme dedi: 20 FPS bile görmüyor çoğunlukla. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bende böyle sorunlar olmadı bu videoyu yapan arkadaştan kaynaklı olabilir. Burak39118 dedi: Arkadaşlar, PS4 Slim'de Assassin's Creed Valhalla oynanmayacak kadar kasma olur mu? Genişletmek için tıkla... erme dedi: 20 FPS bile görmüyor çoğunlukla. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et