PS4 Slim'de internet aşırı yavaş

SCVS

Hectopat
Daha fazla  
Komşumuzun Wi-Fi'sini kullanıyorum. PS4'ün bulunduğu yerde internet bilgisayarda 12-13 Mbit alırken PS4'te 1 Mbit alıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

PS4 ile bilgisayarın çekim gücü farklıdır. Size en iyi tavsiyem o internetin en iyi çektiği yere bir Wi-Fi alan genişleticisi takmak. Link aşağıda mevcut.

İfadeler: WTC
Hocam bu internet hızını 10 mbite kadar çıkartır mı? Hakikaten çok yavaş ya boşuna para vermek de istemiyorum

İnternet hızını arttırmaz çekim gücünü arttırır.

İfadeler: WTC
Tabii eğer arkadaş, interneti komşunun haberi olmadan kullanmıyorsa Çünkü menzil genişleticiler ana modem aracılığı ile WPS veya başka tür bağlantılar gerçekleştirilerek kuruluyor. Cihazı aldığı takdirde komşusunun kapısını çalması gerekecek, o bakımdan söyledim

İnternet hızını arttırmaz çekim gücünü arttırır.
Evet hocam, sinyal anlamında dedim. Aynı yerde PC 9-10 mbit alıyor yani, pc kadar aldırır mı?
Nasıl yani hocam? Haberi var komşumun ama gidip komşumun evine bağlayamam cihazı, zaten 1-2 ay kullanıcam diye aldım ve yaşlı bir çift. Kendi evimde normal çeken bi yere bağlasam yine düşük hız mı verir?

Evinizde en iyi çeken yere takmanız daha iyi olacaktır. Bunun için onların evine gitmene gerek yok ama cidden iyi çeken bir yer bulmalısın. Yoksa sadece 4-5 Mbps bile zor alırsın.

Evinizde en iyi çeken yere takmanız daha iyi olacaktır. Bunun için onların evine gitmene gerek yok ama cidden iyi çeken bir yer bulmalısın. Yoksa sadece 4-5 Mbps bile zor alırsın.

Aynı yerde PC ile 10 civarı alıyorum ama telefonla Google bile zor giriyor. En iyi de o köşede çekiyor. Bu cihaz telefonu mu baz alıyor, ona göre iptal edeyim siparişi?

Bu cihaz bir telefondan çok daha iyi bir çekim gücüne sahip. Siz zaten cihazı alırsanız en iyi yeri fark edersiniz. Bu cihaz ne kadar iyi çekerse o hızda sinyal kaybı yaşatmadan yayıyor. Yani emin olun işinize yarar. Ben şahsen almayı planlıyorum fakat alsam bile tam verimle kullanamayacağımdan dolayı şu anlık almıyorum. Yoksa sizin işinize yarayacağından eminim. Ama dediğim gibi en iyi çeken eri bulmanız önemli. Duvara yanaştırabilirsiniz mesela. Hatta daha iyisi pencere de olabilir.

Tamamdır ben şansımı deneyeyim en iyisi çok pahalı bir şey değil zaten Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…