PS4 Slim'in 2. Eli mi yoksa sıfırı mı daha kârlı?

Rui Costa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu linkteki ürün atacağım sıfır ürünün alınıp bir ay oynandıktan sonra satışa çıkarılmış hali 3150 tl, yanında RDR2 ve ikinci el olduğunu tahmin ettiğim kutusu olmayan God of War oyunuyla birlikte satılıyor. Açıkçası yanında ekstra verilmiş Borderlands 3 ve 3 aylık PS Plus üyeliği benim ilgimi hiç çekmiyor, sonuçta PS Plusa gelecek oyunu seveceğim muamma. Linki şurada:

Oyunun sıfırı ise yeni gelen indirimle 3070 TL'ye inmiş vaziyette. Beni sıfırını almaya çeken şey ise, hiç birinin evine gidip cihazı kontrol etme emin olamama durumuna yer bırakmaması. Hesaplarıma göre istediğim oyunları 0'ı için aldığımda ortalama 200 liralık bir fark oluşacak ama 200 liralık fark da iç güvencesine gidebilir gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
0'ının linki:
(Bu arada iki üründe de Sony Eurasia 24 ay garanti var)

Son düzenleme:
Oyunları çok pahalı tabi sıfır bir başka ama oyunları var ise ve sıkıntı yoksa 2.el alabilirsin diye düşünüyorum

İndirimle 3070 TL nasıl oluyor. Ben bir ay önce 2900'e aldım sıfırı. Bir de üstüne vergi indirimi geldi.

Teşekkür ederim arkadaşlar, benim de içime o siniyor şimdi. Oyun fiyatı olarak bir tek RDR2 sıkıntılı ama birkaç ilana baktığımda uygun 2. ellerini gördüm.
İndirimle 3070 TL nasıl oluyor. Ben bir ay önce 2900'e aldım sıfırı. Bir de üstüne vergi indirimi geldi.
1 ay önceye göre fiyatlarda değişiklik oldu mu bilmiyorum, sizin garantiniz de Eurasia mıydı?

Birader bir ürün neredeyse sıfır gibi olmaz. Her üründe fiyat yarı yarıya düşer, istersen ürünü dün almış olsun bugün satışa çıkarsın yarı fiyata düşer. Ps alıp satmaya kalkanlar kendi parasını kurtarıp aklınca keriz silkelemeye çalışıyor. 3150 ne kardeşim. Black Friday vs. indirim günlerinde sıfır Eurasia garantil güvenilir mağazalarda 3000 TL ya satıyorlardı 3 oyunla birlikte... Ek vergi indirimi yansıdığında alırsın acelen yok ise, hem Online tedarikçi siteler den birşey alacaksan, Şikayetvar'a bak fikrin olsun. Kim ne için şikayet etmiş firmayı görürsün.

Birader nerdeyse 0 gibi demedim, iligilisi olan için yanında verilenleri çıkarınca Eurasia garantisiz 2. el piyasa fiyatını görüyorsun ürünün çok yüksek bir miktara koymamış. Bi makinenin 5 yıllık olmasıyla 1 aylık olması arasında da fark var özellikle Sony taraflı bir garanti asıl avantajı ama şu an 2. el oyun piyasasına bakınca arada verilecek fark içe su serpme miktarı bir tercih meselesine kalmış oluyor ki bana da mantıklı gelen şu an 0'ını almak ha bekleyip sonra fiyatların düşmesini beklemek mantıklı mı, belki.
Fiyatını 3000'e düşürdü 0'a yöneldiğimi söyleyince

Son düzenleme:

Senin için demedim, satan yazmış neredeyse sıfır gibi diye ben de sıfır gibi olmaz diyorum. sıfır fiyatına ikinci el satıyor uber fiyat yok diyorsun. Bir aylık veya beş yıllık fark etmez sonuçta elektronik cihaz şansına kalmış, Slim alacaktım Pro al dediler, tedarikçi sitelere baktım taksit imkanları da iyi, yorumlarda güzel alayım derken, şikayet vara baktım vazgeçtim. Kötülüğüne bir şey diyen yok, ister al ister alma karar senin, fikir beyan ettim o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…