PS4 SU-42118-6 hatası

AgresiFatih

Decapat
Daha fazla  
Bunu nasıl çözerim? Bunu tekrarlarca denedim hala aynı hata.

Dosya Ekleri

• IMG20231028170734.jpg
    136,7 KB · Görüntüleme: 286
Bu bir güncelleme hatası. Genelde kırık sürümden son sürüme geçilmek istenildiğinde veriyor bu hatayı. Daha detaylı bir bilgi verebilir misiniz?

Bu bir güncelleme hatası. Genelde kırık sürümden son sürüme geçilmek istenildiğinde veriyor bu hatayı. Daha detaylı bir bilgi verebilir misiniz?

Sistem yazılımı 10.50 kırık olma ihtimali var mı?
11.00 sürümünü yüklemeye çalışıyorum.

PlayStation network hatası veriyor, güncelleme istiyor fakat güncellemeyi de yapamıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG20231029191727.jpg
    149,4 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
Sistem yazılımı 10.50 kırık olma ihtimali var mı?
11.00 sürümünü yüklemeye çalışıyorum.

PlayStation network hatası veriyor, güncelleme istiyor fakat güncellemeyi de yapamıyorum.

10.50 versiyon şuanda kırık değil fakat kırmak isteyen yada güncelleme yapmaması isteyenler genelde ilk önce Al-Azif dns kullanıyor.

Al-Azif dns adresini kullanıyorsanız otomatik dns adresi atayın ve tekrar deneyin.

PSN hizmetine bağlanmak istiyorsunuz fakat güncelleme var diyip size 11.00 versiyonu indirtip hata veriyorsa o zaman 11.00 versiyonu indirip fat32 yada exfat formatlı usb ye kopyalayın.

PS4 cihazınızdaki güç tuşuna 4-5 saniye basılı tutun güvenli mod da çalıştırın.
Sistem Yazılımını Güncelle seçeneğinden USB yi seçin. Sorunsuz bir şekilde yüklenmesi gerekir.

Dediğim gibi bu hata genelde kırık ps4 kullanıcılarına çıkan bir hatadır. Normal ps4 kullanıcılarında ender görünür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…