Paizerh Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 104 Çözümler 2 22 Haziran 2020 #1 6 Yıldır kullandığım PS4'ün içini açıp temizleyip termal macun değişimi yapacağım. Fakat bunun için hangi tornavidalara ihtiyacım var? Ayrıca termal Macun'u kaliteli mi almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2020
6 Yıldır kullandığım PS4'ün içini açıp temizleyip termal macun değişimi yapacağım. Fakat bunun için hangi tornavidalara ihtiyacım var? Ayrıca termal Macun'u kaliteli mi almalıyım?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 22 Haziran 2020 #2 Hocam önerim bu olur. Tornavida içinse ne uyarsa onu kullanın. Artı 0 Eksi
Maximilian Kilopat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 268 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #3 Ben bu tür Set ile sökmüştüm. MasterCare Sonax 31 Parça Mini Tornavida Seti 424409 Fiyatı, Yorumları - Trendyol MasterCare Sonax 31 Parça Mini Tornavida Seti 424409 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Artı 0 Eksi
Ben bu tür Set ile sökmüştüm. MasterCare Sonax 31 Parça Mini Tornavida Seti 424409 Fiyatı, Yorumları - Trendyol MasterCare Sonax 31 Parça Mini Tornavida Seti 424409 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 22 Haziran 2020 #4 Alacağınız Torx T8 delikli olmalı yoksa bir işe yaramıyor. Termal macun olarak Arctic MX-4 alınabilir. Artı 0 Eksi
Alacağınız Torx T8 delikli olmalı yoksa bir işe yaramıyor. Termal macun olarak Arctic MX-4 alınabilir.
Maximilian Kilopat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 268 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #5 Sylveon dedi: Alacağınız Torx T8 delikli olmalı yoksa bir işe yaramıyor. Termal macun olarak Arctic MX-4 alınabilir. Genişletmek için tıkla... O bahsettiğin Başlık bu tornavida setinde var arka vidaları sökmeye yarıyor. Sonax MasterCare 31 Parça Mini Tornavida Seti 422657 | Trendyol Artı 0 Eksi
Sylveon dedi: Alacağınız Torx T8 delikli olmalı yoksa bir işe yaramıyor. Termal macun olarak Arctic MX-4 alınabilir. Genişletmek için tıkla... O bahsettiğin Başlık bu tornavida setinde var arka vidaları sökmeye yarıyor. Sonax MasterCare 31 Parça Mini Tornavida Seti 422657 | Trendyol
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.897 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 22 Haziran 2020 #6 Maximilian dedi: O bahsettiğin Başlık bu tornavida setinde var arka vidaları sökmeye yarıyor. Sonax MasterCare 31 Parça Mini Tornavida Seti 422657 | Trendyol Genişletmek için tıkla... Benzer setim var arkaları kapağı çözüyor ama anakarta ulaşamazsınız. Artı 0 Eksi
Maximilian dedi: O bahsettiğin Başlık bu tornavida setinde var arka vidaları sökmeye yarıyor. Sonax MasterCare 31 Parça Mini Tornavida Seti 422657 | Trendyol Genişletmek için tıkla... Benzer setim var arkaları kapağı çözüyor ama anakarta ulaşamazsınız.
Maximilian Kilopat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 268 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #7 Sylveon dedi: Benzer setim var arkaları kapağı çözüyor ama anakarta ulaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Ben sökmüştüm güzel de temizliğini yapmıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2020 Artı 0 Eksi
Sylveon dedi: Benzer setim var arkaları kapağı çözüyor ama anakarta ulaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Ben sökmüştüm güzel de temizliğini yapmıştım.
KS KS Paizerh Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 104 Çözümler 2 22 Haziran 2020 #8 T8 vidam var, anakarta ulaşamam belki ama denemek lazım, aynı set bende de var sanırım 20 tl'ye almıştım. Sylveon dedi: Alacağınız Torx T8 delikli olmalı yoksa bir işe yaramıyor. Termal macun olarak Arctic MX-4 alınabilir. Genişletmek için tıkla... O termal macunun tek kullanımlık hali falan yok mu ya? Sadece bir kere kullanacağım zaten, o kadar bol almama gerek yok bence Artı 0 Eksi
T8 vidam var, anakarta ulaşamam belki ama denemek lazım, aynı set bende de var sanırım 20 tl'ye almıştım. Sylveon dedi: Alacağınız Torx T8 delikli olmalı yoksa bir işe yaramıyor. Termal macun olarak Arctic MX-4 alınabilir. Genişletmek için tıkla... O termal macunun tek kullanımlık hali falan yok mu ya? Sadece bir kere kullanacağım zaten, o kadar bol almama gerek yok bence
Maximilian Kilopat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 268 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #9 Paizerh dedi: T8 vidam var, anakarta ulaşamam belki ama denemek lazım, aynı set bende de var sanırım 20 tl'ye almıştım. O termal macunun tek kullanımlık hali falan yok mu ya? Sadece bir kere kullanacağım zaten, o kadar bol almama gerek yok bence Genişletmek için tıkla... Malesef Fakir işi yok onu çarşıda falan bak bulursan al. Tek kullanımlık 5 lira falan maliyeti. Artı 0 Eksi
Paizerh dedi: T8 vidam var, anakarta ulaşamam belki ama denemek lazım, aynı set bende de var sanırım 20 tl'ye almıştım. O termal macunun tek kullanımlık hali falan yok mu ya? Sadece bir kere kullanacağım zaten, o kadar bol almama gerek yok bence Genişletmek için tıkla... Malesef Fakir işi yok onu çarşıda falan bak bulursan al. Tek kullanımlık 5 lira falan maliyeti.