O bahsettiğin Başlık bu tornavida setinde var arka vidaları sökmeye yarıyor. Sonax MasterCare 31 Parça Mini Tornavida Seti 422657 | TrendyolAlacağınız Torx T8 delikli olmalı yoksa bir işe yaramıyor.
Termal macun olarak Arctic MX-4 alınabilir.
Benzer setim var arkaları kapağı çözüyor ama anakarta ulaşamazsınız.O bahsettiğin Başlık bu tornavida setinde var arka vidaları sökmeye yarıyor. Sonax MasterCare 31 Parça Mini Tornavida Seti 422657 | Trendyol
Benzer setim var arkaları kapağı çözüyor ama anakarta ulaşamazsınız.
O termal macunun tek kullanımlık hali falan yok mu ya? Sadece bir kere kullanacağım zaten, o kadar bol almama gerek yok benceAlacağınız Torx T8 delikli olmalı yoksa bir işe yaramıyor.
Termal macun olarak Arctic MX-4 alınabilir.
Malesef Fakir işi yok onu çarşıda falan bak bulursan al. Tek kullanımlık 5 lira falan maliyeti.T8 vidam var, anakarta ulaşamam belki ama denemek lazım, aynı set bende de varsanırım 20 tl'ye almıştım.
O termal macunun tek kullanımlık hali falan yok mu ya? Sadece bir kere kullanacağım zaten, o kadar bol almama gerek yok bence![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.