B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 11 Ağustos 2023 #11 Perçiner dedi: Belkide olabilir vaktinizi çalmıyayım teşekkür ederim kaynak ta bulamadım internette zaten. Genişletmek için tıkla... Örnek video atayım aklımda şöyle kalmış hiç önemli değil hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Perçiner dedi: Belkide olabilir vaktinizi çalmıyayım teşekkür ederim kaynak ta bulamadım internette zaten. Genişletmek için tıkla... Örnek video atayım aklımda şöyle kalmış hiç önemli değil hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ekran Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 11 Ağustos 2023 #12 Berk Count dedi: Örnek video atayım aklımda şöyle kalmış hiç önemli değil hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu PS3'ün kendi özelliği diye biliyorum.
Berk Count dedi: Örnek video atayım aklımda şöyle kalmış hiç önemli değil hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu PS3'ün kendi özelliği diye biliyorum.
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 11 Ağustos 2023 #13 ekran dedi: Bu PS3'ün kendi özelliği diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım, aksi bir şey mi söyledim?
ekran dedi: Bu PS3'ün kendi özelliği diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım, aksi bir şey mi söyledim?
ekran Hectopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2.362 Makaleler 1 Çözümler 3 11 Ağustos 2023 #14 Berk Count dedi: Anlayamadım, aksi bir şey mi söyledim? Genişletmek için tıkla... Ben aksi bir şey söylediğini mi söyledim?
Berk Count dedi: Anlayamadım, aksi bir şey mi söyledim? Genişletmek için tıkla... Ben aksi bir şey söylediğini mi söyledim?
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 11 Ağustos 2023 #15 ekran dedi: Ben aksi bir şey söylediğini mi söyledim? Genişletmek için tıkla... Yok hocam sanki ben PS4 demişim de siz 3 demişsiniz gibi anladım
ekran dedi: Ben aksi bir şey söylediğini mi söyledim? Genişletmek için tıkla... Yok hocam sanki ben PS4 demişim de siz 3 demişsiniz gibi anladım