PS4 termal macun değiştirilmeli mi?

mokkoko

Hectopat
Daha fazla  
3 yıllık PS4 Slim'im var. Bu aralar oyunlarda droplar oluyor, blurlu kasma gibi sağa sola bakarken temizliğini yaptım ama termal macun değiştirmeli miyim? Fayda sağlar mı?

3 Yıl uzun bir süre , bence değiştirmekte fayda var.

Dropları ortadan kaldırır mı hocam?
Büyük ihtimalle çünkü çok ısınıyor olabilir performansı etkiler. Bende PS 3 var bana geleli 6 yıldır hiç temizlemedim evin her tarafından duyulacak kadar fan sesi var donuyor kasıyor benimde temizlemem lazım ama değişik tarzda vidalar koymuşlar içini açamadım.

Bende kendim yapmayı düşünmüştüm ama nasıl çıkarıcam vidaları bilmiyorum. Bir şey olmasından korkuyorum

Biz babamla PS4'u neredeyse komple cikardik CD icine almadigi icin. Biz PS4 U2014'te aldik hala calisiyor ama ucak motoru gibi. Adam bir de uzun sure bu sekilde kullanirsan ekran kartindan olursun demisti bence git temizlet en son 100 tlydi

Biz babamla PS4'u neredeyse komple cikardik CD icine almadigi icin. Biz PS4 U2014'te aldik hala calisiyor ama ucak motoru gibi. Adam bir de uzun sure bu sekilde kullanirsan ekran kartindan olursun demisti bence git temizlet en son 100 tlydi
Hocam sesi çıkmıyor çok fazlada ısınmıyor ama nedense 1-2 haftadır kasmalar fln oluyor interneti kapatınca daha akıcı oyun

Hocam sesi çıkmıyor çok fazlada ısınmıyor ama nedense 1-2 haftadır kasmalar falan oluyor interneti kapatınca daha akıcı oyun

Ustam oyunlar ınternetlı oyunlar mı? Genellikle internetli oyunlarda kasma olur PlayStation'la alkasiz, ben sana diyeyim termal macunu ses kesmesi ve isinmamasi icin yap aşırı isinirsa ekran kartindanda olursun 800 liraydi 2020'de simdi bilmiyorum

Yok hocam Single oyunlar. Ses çıkmıyor neredeyse zaten ısınması da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…