PS4 teşhir ürün alınır mı?

Şansınıza bağlı olarak çok açık kalmış ve hasarlı olabilir. Günde onlarca kişinin temas ettiği yüzeyin temizliğini siz düşünün.

Hayır tüm testler vs yapılmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm hayırlı geceler. Ben bizzat 1 hafta önce N11'den teşhir ürünü PS 4 aldım. Senin soruna gelirsek evet alınır ama nereden ve hangi satıcıdan aldığın önemli. İş sitede değil satıcıda değişir. Ben N11'den kahraman konsol mağazasında 6000 TL'ye aldım sıfır ürün geldi bildiğin. Sadece ben değil diğer alanlarda memnun. Benim sana diyeceğim buradan alman hem 2 oyun istediğin bir oyun varsa değiştiriler. Hemde 1 TB.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220805-210806_n11.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 57

Hocam PS4 Ucuzbudur'un güvencesi altında ayrıca 1 yıl resmi garantili ve 1 ay iade süresi.

Hocam PS4 ucuzbudurun güvencesi altında ayrıca 1 yıl resmi garantili ve 1 ay iade süresi.

Ucuzbudurdan alacağına daha bilindik yerlerden al.

Hocam PS4 ucuzbudurun güvencesi altında ayrıca 1 yıl resmi garantili ve 1 ay iade süresi.

Bir şey olursa ürünün arkasında durmazlar demedi deme. Git N11, Trendyol gibi yerlerden al sonradan sorun yaşamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…