sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 31 Mayıs 2021 #11 phanmetal dedi: Açık dünya değil ki o. Açık dünya mı o? Olsa bile GTA V'i sollar geçer. Çeşitlilik bol. Genişletmek için tıkla... Yo gayet açık dünya neyi açık dünya değil oraya git şuraya git düşmanları öldür.
phanmetal dedi: Açık dünya değil ki o. Açık dünya mı o? Olsa bile GTA V'i sollar geçer. Çeşitlilik bol. Genişletmek için tıkla... Yo gayet açık dünya neyi açık dünya değil oraya git şuraya git düşmanları öldür.
phanmetal Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 992 Çözümler 2 31 Mayıs 2021 #12 sakinolum dedi: Yo gayet açık dünya neyi açık dünya değil oraya git şuraya git düşmanları öldür. Genişletmek için tıkla... Ben God of War PS 1 ve 2 oyunları oynadım ilerlemeliydi. God of War 3'te böyle gidiyor. God of War'ın yeni oyunu da ilerlemeli.
sakinolum dedi: Yo gayet açık dünya neyi açık dünya değil oraya git şuraya git düşmanları öldür. Genişletmek için tıkla... Ben God of War PS 1 ve 2 oyunları oynadım ilerlemeliydi. God of War 3'te böyle gidiyor. God of War'ın yeni oyunu da ilerlemeli.
L Lumbagoooo Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 235 Yer Albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 31 Mayıs 2021 #13 sakinolum dedi: Yoksa Uncharted serisi gibi direk göreve başlıyor muyuz? Çünkü GTA 5 hariç açık dünya oyunlarının hiçbirini sevmem. Genişletmek için tıkla... Hele sen bir Witcher 3 oyna sonra karar ver sever misin sevmez misin.
sakinolum dedi: Yoksa Uncharted serisi gibi direk göreve başlıyor muyuz? Çünkü GTA 5 hariç açık dünya oyunlarının hiçbirini sevmem. Genişletmek için tıkla... Hele sen bir Witcher 3 oyna sonra karar ver sever misin sevmez misin.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 31 Mayıs 2021 #14 phanmetal dedi: Açık dünya değil ki o. Açık dünya mı o? Olsa bile GTA V'i sollar geçer. Çeşitlilik bol. Genişletmek için tıkla... Yeni GOW'da ufak bir açık dünya var. GTA V'i nereye solluyor o açık dünya? Şaka mı ediyorsun?
phanmetal dedi: Açık dünya değil ki o. Açık dünya mı o? Olsa bile GTA V'i sollar geçer. Çeşitlilik bol. Genişletmek için tıkla... Yeni GOW'da ufak bir açık dünya var. GTA V'i nereye solluyor o açık dünya? Şaka mı ediyorsun?
phanmetal Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 992 Çözümler 2 31 Mayıs 2021 #15 Akif dedi: Yeni GOW'da ufak bir açık dünya var. GTA V'i nereye solluyor o açık dünya? Şaka mı ediyorsun? Genişletmek için tıkla... Yok oyunun güzelliği olarak dedim. Bence diye ekleyeyim de şimdi tartışmayalım durduk yere.
Akif dedi: Yeni GOW'da ufak bir açık dünya var. GTA V'i nereye solluyor o açık dünya? Şaka mı ediyorsun? Genişletmek için tıkla... Yok oyunun güzelliği olarak dedim. Bence diye ekleyeyim de şimdi tartışmayalım durduk yere.
Ghost382 Centipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #16 sakinolum dedi: Yoksa Uncharted serisi gibi direk göreve başlıyor muyuz? Çünkü GTA 5 hariç açık dünya oyunlarının hiçbirini sevmem. Genişletmek için tıkla... Uncharted oyunuyla neredeyse aynı.
sakinolum dedi: Yoksa Uncharted serisi gibi direk göreve başlıyor muyuz? Çünkü GTA 5 hariç açık dünya oyunlarının hiçbirini sevmem. Genişletmek için tıkla... Uncharted oyunuyla neredeyse aynı.