EkremÇ Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #1 PS Plus alacaktım, birçok oyun PS Plus ile beraber bedava oldu. Ama soyadımda Ç harfi var. Garanti Mastercard ile giriyorum, olmuyor. C denediğimde de olmadı. Nasıl yapabilirim, bilen varsa yardımcı olabilir mi?
PS Plus alacaktım, birçok oyun PS Plus ile beraber bedava oldu. Ama soyadımda Ç harfi var. Garanti Mastercard ile giriyorum, olmuyor. C denediğimde de olmadı. Nasıl yapabilirim, bilen varsa yardımcı olabilir mi?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.998 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #2 Eğer hepsini büyük harflerle giriyorsanız büyük "i" yerine "ı" kullanmayı deneyin eğer isminizde "i" harfi varsa.
Eğer hepsini büyük harflerle giriyorsanız büyük "i" yerine "ı" kullanmayı deneyin eğer isminizde "i" harfi varsa.
EkremÇ Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #3 iKayraOnur dedi: Eğer hepsini büyük harflerle giriyorsanız büyük "i" yerine "ı" kullanmayı deneyin eğer isminizde "i" harfi varsa. Genişletmek için tıkla... Dostum ismimde bir sıkıntı çıkmıyor soyadı giriyorum ç yazmam gerekiyor. Soyadımda 2 tane ç var.
iKayraOnur dedi: Eğer hepsini büyük harflerle giriyorsanız büyük "i" yerine "ı" kullanmayı deneyin eğer isminizde "i" harfi varsa. Genişletmek için tıkla... Dostum ismimde bir sıkıntı çıkmıyor soyadı giriyorum ç yazmam gerekiyor. Soyadımda 2 tane ç var.