PS4 Türkiye Plus Mantığı

VΣNOM

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522654119
Arkadaşlar eski ps3'ümü sattığım için yeni bir ps4 alcağım. Bilindiği üzere ps4'te online oyun oynamak için plus gerekiyor. Bu da paralı. Türkiye hesabı da seçeneklerde var. Ama ben hesaba kredi kartı yüklemek istemediğim için şu para puan kartını almayı düşünüyorum.

Şimdi bu kartı aldığımda türkiye hesabına mı aktif etmem gerekir, yoksa uk hesabına mı ?

Bir de playstation'da bilindiği üzere pal ve ntsc versiyon oyunlar ve dlc'ler var.

Bu oyunları ve dlc'leri Türkiye'den alınan bir ps4'te eksiksiz ve takılmadan, çalışır bir şekilde oynamak için sizce hangi hesabı seçmem gerekir. (Seçenekler arasında Japonya (bölge 3), Amerika (bölge 1), Türkiye ve İngiltere (bölge 2)

Pal ve ntsc ne oluyor ?

Öncelikle Pal cihazlar avrupaya çıkış yapılıyor. Yani avrupa için üretilen cihazlar. Türkiyedeki resmi Sony Garantili cihazlarda pal cihazlardır. Ntsc ise Amerika cihazlarıdır. PSN hesabınada Türkiye olarak aktif etmen gerekiyor. Dolayısıyla kredi kartındaki alışverişlerde TL şeklinde oluyor. Zaten insanların PS tercih etmesinin en büyük sebebide PSN hizmetlerinin Türkiye ' ye destek vermesi.

Tamamda şimdi bu kodu ben hangi hesapta aktifleştirebilirim ? Türkiye hesabında tl olarak gözüküyor dedin. Bu kart £ ne olacak şimdi ?

Bu kart UK destekli olduğu için hesabınızı o ülkeye göre çevirin. Türkiye desteği olmadığı için Türkiye PSN ' de kullanamazsınız.

Bende normal kredi kartı sanmıştım.

Bu kart UK destekli olduğu için hesabınızı o ülkeye göre çevirin. Türkiye desteği olmadığı için Türkiye PSN ' de kullanamazsınız.

Bende normal kredi kartı sanmıştım.
Teşekkür Ederim.

Sana tavsiyem migros veya ptt lerden ininal kart almani oneririm. Kredi karti ile ayni tek farki on odemeli kart ben aldim ve ps4 ile kullaniyorum.

Kredi kartı kullanacaksanız sanal kart seçeneğini kullanın. Böylece çok daha güvenli bir şekilde alışveriş yapmış olursunuz.

Yukarıdaki kart ise sadece UK psn'de kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…