sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Haziran 2021 #1 Bilinen oyunlar Rachet and Clank, Horizon Zero Dawn Complete Edition, Subnautica. Hangileri oynanır?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Haziran 2021 #2 Hepsi de güzel oyunlar, hepsi de oynanır. Özellikle HZD.
Better Call Me Picopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 Yer Uzay Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #3 sakinolum dedi: Bilinen oyunlar Rachet and Clank, Horizon Zero Dawn Complete Edition, Subnautica. Hangileri oynanır? Genişletmek için tıkla... Hocam forumda PS4 kırmak sıkıntı değildi herhalde ondan yazıyorum. Kırmayı düşündünüz mü ? Not : Sıkıntı ise bildirin düzenleyeyim moderatörden önce.
sakinolum dedi: Bilinen oyunlar Rachet and Clank, Horizon Zero Dawn Complete Edition, Subnautica. Hangileri oynanır? Genişletmek için tıkla... Hocam forumda PS4 kırmak sıkıntı değildi herhalde ondan yazıyorum. Kırmayı düşündünüz mü ? Not : Sıkıntı ise bildirin düzenleyeyim moderatörden önce.
1 1372653 Decipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #4 sakinolum dedi: Bilinen oyunlar Rachet and Clank, Horizon Zero Dawn Complete Edition, Subnautica. Hangileri oynanır? Genişletmek için tıkla... Bana göre aralarında en iyisi Horizon Zero Dawn, Ratchet and Clank de güzel oyun fakat o oyun orijinal oyunun remake'i ve orijinal oyun bence daha güzel, ama yinede sana keyifli zaman geçirecektir.
sakinolum dedi: Bilinen oyunlar Rachet and Clank, Horizon Zero Dawn Complete Edition, Subnautica. Hangileri oynanır? Genişletmek için tıkla... Bana göre aralarında en iyisi Horizon Zero Dawn, Ratchet and Clank de güzel oyun fakat o oyun orijinal oyunun remake'i ve orijinal oyun bence daha güzel, ama yinede sana keyifli zaman geçirecektir.
sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Haziran 2021 #5 Better Call Me dedi: Hocam forumda PS4 kırmak sıkıntı değildi herhalde ondan yazıyorum. Kırmayı düşündünüz mü? Not: Sıkıntı ise bildirin düzenleyeyim moderatörden önce. Genişletmek için tıkla... Kırdıramam istesemde sürümü 8.50 hem de odamda YouTube falan izliyorum.
Better Call Me dedi: Hocam forumda PS4 kırmak sıkıntı değildi herhalde ondan yazıyorum. Kırmayı düşündünüz mü? Not: Sıkıntı ise bildirin düzenleyeyim moderatörden önce. Genişletmek için tıkla... Kırdıramam istesemde sürümü 8.50 hem de odamda YouTube falan izliyorum.
Gestus Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 784 Çözümler 4 23 Haziran 2021 #6 Better Call Me dedi: Hocam forumda PS4 kırmak sıkıntı değildi herhalde ondan yazıyorum. Kırmayı düşündünüz mü ? Not : Sıkıntı ise bildirin düzenleyeyim moderatörden önce. Genişletmek için tıkla... 8.0 için crack yok şuan herhangi bir kernel exploitte yok. Kırılabilecek en yeni sürüm 7.55.
Better Call Me dedi: Hocam forumda PS4 kırmak sıkıntı değildi herhalde ondan yazıyorum. Kırmayı düşündünüz mü ? Not : Sıkıntı ise bildirin düzenleyeyim moderatörden önce. Genişletmek için tıkla... 8.0 için crack yok şuan herhangi bir kernel exploitte yok. Kırılabilecek en yeni sürüm 7.55.
Better Call Me Picopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 4 Yer Uzay Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #7 Gestus dedi: 8.0 için crack yok şuan herhangi bir kernel exploitte yok. Kırılabilecek en yeni sürüm 7.55. Genişletmek için tıkla... Arkadaş sürümünü yeni yazdı. Benimki de 7.55 Last Of Us 2 filan oynuyorum. Akıyor. Ondan dedim.
Gestus dedi: 8.0 için crack yok şuan herhangi bir kernel exploitte yok. Kırılabilecek en yeni sürüm 7.55. Genişletmek için tıkla... Arkadaş sürümünü yeni yazdı. Benimki de 7.55 Last Of Us 2 filan oynuyorum. Akıyor. Ondan dedim.
4 453835 Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 552 23 Haziran 2021 #8 Better Call Me dedi: Arkadaş sürümünü yeni yazdı. Benimki de 7.55 Last Of Us 2 filan oynuyorum. Akıyor. Ondan dedim. Genişletmek için tıkla... Kırdınız mı hocam?
Better Call Me dedi: Arkadaş sürümünü yeni yazdı. Benimki de 7.55 Last Of Us 2 filan oynuyorum. Akıyor. Ondan dedim. Genişletmek için tıkla... Kırdınız mı hocam?
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 23 Haziran 2021 #9 Horizon Zero Dawn oynanır ama hikayesi beni çok sarmadığı için bitirmeden bıraktım.