B Batuhan12313 Femtopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #1 PS4 üst kapakta lekeler var onlar, nasıl çıkar? Veya üst kapağını satan birini nasıl bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2022
BED Decapat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 502 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer / Vocalist / Musician 24 Haziran 2022 #2 Batuhan12313 dedi: PS4 üst kapakta lekeler var onlar, nasıl çıkar? Veya üst kapağını satan birini nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Leke ne lekesi tam olarak bilmiyorum ama marketlerde bir sprey var. Yanlış değilsem Sarı Güç diyorlar Asperox muydu neydi, görevliye sorsanız verir zaten. İyi bir sprey o her yerde kullanabilirsiniz. Çıkaracağını düşünüyorum.
Batuhan12313 dedi: PS4 üst kapakta lekeler var onlar, nasıl çıkar? Veya üst kapağını satan birini nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Leke ne lekesi tam olarak bilmiyorum ama marketlerde bir sprey var. Yanlış değilsem Sarı Güç diyorlar Asperox muydu neydi, görevliye sorsanız verir zaten. İyi bir sprey o her yerde kullanabilirsiniz. Çıkaracağını düşünüyorum.