Çözüldü PS4 üzerindeki R6 hesabını PC'ye aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
R6'nın öyle bir özelliği yok her platform hesabı platforma özel PS4'ten PC'ye geçince sıfırdan başlarsın.
Hayır var, en son gelen sezon ile cross-progression eklendi artık hesaplar olduğu gibi aktarılabiliyor.
Sistem toplamaya karar verdim PS4 de R6 hesabım var bunu PC'ye aktarabilir miyim? Kozmetikleri vs.
Evet, Ubisoft Connect hesabınıza bağlandıktan sonra hesap aktarılacaktır.
R6'nın öyle bir özelliği yok her platform hesabı platforma özel PS4'ten PC'ye geçince sıfırdan başlarsın.
Hayır var, en son gelen sezon ile cross-progression eklendi artık hesaplar olduğu gibi aktarılabiliyor.
Sistem toplamaya karar verdim PS4 de R6 hesabım var bunu PC'ye aktarabilir miyim? Kozmetikleri vs.

Çözüm

Evet gördüm çapraz platformu umarım hesabım geçer PC aldığımda teşekkür ederim yardımın için.

nasıl aktarabiliriz bende aynı durumdayım ps4 hesabım çok çok iyiydi 0'dan başlamak istemiyorum

nasıl aktarabiliriz bende aynı durumdayım ps4 hesabım çok çok iyiydi 0'dan başlamak istemiyorum
Lütfen nasıl yapığınızı anlatır mısınız? ps hesabımı nasıl pc'ye taşıyacağım?

Son düzenleme:

Ben de bir şey sormak istiyorum benim PlayStation hesabı PC de bir hesaba bağladım ama PlayStation'da ki operatörlerim eklentilerim falan hiçbir şey geri gelmedi hesabıma girmeye çalışıyorum arada e portalara bakıyorum ama olmuyor bir tane hesabımı aktardım her şeyi ile ama diğer hesabım olmadı yardım eder misiniz?

bende bir şey sormak istiyorum ben bir tane psn hesabımı aktardım ama diğerini aktaramadım bir tane hesaba bağlı ama o hesapla oyuna girdim mi hiç birşeyim gelmedi geri elit skinler kozmetikler vs. nasıl yapabilirim bu sorunu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı