PS4 Ultimate Player 1Tb mı XBOX ONE 1Tb/To mu?

Sert çıkmıyorum hocam. Multimedya için alıyorsanız almayın yani boşa para kaybı. Konsol oyun oynamak içindir. Takarsın oynarsın. Zaten konsol alacak kişilere soruyoruz multimedya işlerinizi yürütecek bir bilgisayarınız var mı?

Ya aslında oynadığım oyunlara bakılırsa PS4 daha uygun gibi. Bu arada haklısınız, bilgisayarda yürütebilirim. Life Is Strange, Oddworld, Grim Fandango gibi indie oyunlar oynayacağım genellikle. Tabi Wolfenstein, Fallout gibileri de. Ama odak indie olduğundan PS4 daha avantajlı gibi.

bende cumartesı günü mediamarkt a gittiğimde görevli bayan personel bana xbox one ın 1tb lık cihazını önerdi. Bana xbox one geliştirilecek bir yazılımla önceki tüm oyunları kulanabileceğimi belirtti ps4 1tb da aynı durum mümkün değilmiş. Ve ayrıca xbox one ile beraber satın alındığında yaklasık ınternetten 12 cıvarında oyun indirmek bedavaya geliyormuş. ayrıca ürünle satın alma işleminde 2 tane oyun verilecekmiş fifa2016 diğeri de strateji oyunu.ben ps4 ile xboxone arasında kaldım. tüm yorumlar ps4 üzerine , satıcı pazara ps e yeni giren xbox one da teknik yeterliliği donanımsal açıdan ps ile kafa kafaya gelir ps sadece isminden dolayı satılıyor dedi. ciddi anlamda kafam karıştı....söylemeyi unutmuşum, kullanım amacım konsol oyunları oynamak

Hangi konsolun özel oyunları hoşuna gidiyorsa o konsolu satın almanız daha mantıklı olacaktır.

Kardeşim oyun için alacaksan kesinlikle ps4 almalısın. Ben kullanıyorum ve harika bir cihaz. Tavsiye ederim.

Hocam konsol alacaksanız donanımsal özelliklerine hiç bakmayın. Yukarıda işlemci hızını belirtmişsiniz bunalar bakmaya hiç gerek yok. 720p 1080p vs. bunlar hiç önemli değil. Zaten bu tür şeyleri önemsiyorsanız konsol değil PC alacaksınız. Kısacası size hangi konsol hitap ediyorsa, hangi konsoldaki exculusive oyunları seviyorsanız onu alırsınız. Konsol alacaksanız donanımsal özelliklerine değil öncelikle exculusive oyunlarına bakacaksınız. Ama şunu unutmayın konsolun amacı film izlemek, internette gezinmek, facebook a girmek değil, diskinizi takıp arkanıza yaslanıp oyununuzu oynamak içindir.

Konsollar zaten oyun için var adı üstünde oyun konsolu. Ps4'ün oyun odaklı olması beğenmediğim yönü demişsin gidip blu-ray oynatıcı al Samsung'un oynatıcıları internete de bağlanıyor. Medya oynatıcı mı istiyorsun yoksa oyun konsolu mu önce ona karar ver sen bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…