M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.483 Çözümler 9 3 Mart 2023 #1 PS4'e daha önce takmamış olduğum bir oyun siski taktım ve "Uygulama kopyalanıyor..." diyor. Normal midir? Moderatöre not: normal midir yazacaktım elim entera kaydı düzeltir misiniz rica etsem?
PS4'e daha önce takmamış olduğum bir oyun siski taktım ve "Uygulama kopyalanıyor..." diyor. Normal midir? Moderatöre not: normal midir yazacaktım elim entera kaydı düzeltir misiniz rica etsem?
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #2 Normaldir, kısayol kopyalama işlemi o.
Georgy Zhukov Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 970 Çözümler 1 Yer İzmir 3 Mart 2023 #3 mkt80 dedi: PS4'e daha önce takmamış olduğum bir oyun siski taktım ve "Uygulama kopyalanıyor..." diyor. Normal midir? Moderatöre not: normal midir yazacaktım elim entera kaydı düzeltir misiniz rica etsem? Genişletmek için tıkla... Normal
mkt80 dedi: PS4'e daha önce takmamış olduğum bir oyun siski taktım ve "Uygulama kopyalanıyor..." diyor. Normal midir? Moderatöre not: normal midir yazacaktım elim entera kaydı düzeltir misiniz rica etsem? Genişletmek için tıkla... Normal