Mert Çakaloğlu Megapat Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar merhaba, yeni Sony Eurasia garantili PS4 aldım. Başlıkta da belirttiğim gibi, PS4'ü uyku modunda en fazla ne kadar çalıştırabilirim ? Yani gece uyku moduna alsam, sabaha kadar uyku modunda kalsa, cihaza herhangi bir zarar verir mi ?
Arkadaşlar merhaba, yeni Sony Eurasia garantili PS4 aldım. Başlıkta da belirttiğim gibi, PS4'ü uyku modunda en fazla ne kadar çalıştırabilirim ? Yani gece uyku moduna alsam, sabaha kadar uyku modunda kalsa, cihaza herhangi bir zarar verir mi ?
ErenKaradagg Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2015 #2 Hiçbir zarar vermez hatta arkada oyun açsanız bile çok bir şey olacağını sanmıyorum tabi eğer odanızın sıcaklığı 30 derece altındaysa.
Hiçbir zarar vermez hatta arkada oyun açsanız bile çok bir şey olacağını sanmıyorum tabi eğer odanızın sıcaklığı 30 derece altındaysa.
Mbs Hectopat Katılım 29 Aralık 2014 Mesajlar 255 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2015 #3 Hiçbir şey olmaz istediğiniz gibi bırakın.
Mert Çakaloğlu Megapat Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2015 #4 Teşekkürler,cevap vermem biraz uzun sürdü kusura bakmayın.Gece uyku moduna aldım gayet güzel sessiz ısınmadan sabaha kadar çalıştı.
Teşekkürler,cevap vermem biraz uzun sürdü kusura bakmayın.Gece uyku moduna aldım gayet güzel sessiz ısınmadan sabaha kadar çalıştı.