Ziya altunbay Hectopat Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2017 #1 Arkadaşlar konu açmıştım ama kimse net bir cevap vermedi. Tekrar soracağım. Arkadaşlar PS4'ü 4K'ya bağlasam görüntü Full HD'ye göre daha mı kötü olur, yoksa aynı mı olur? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2017
Arkadaşlar konu açmıştım ama kimse net bir cevap vermedi. Tekrar soracağım. Arkadaşlar PS4'ü 4K'ya bağlasam görüntü Full HD'ye göre daha mı kötü olur, yoksa aynı mı olur?
T trackerd Hectopat Katılım 11 Ekim 2016 Mesajlar 78 5 Mart 2017 #2 Daha kotu olmaz, olamaz. 4k tv de hdr varsa ki vardir muhtemelen, renkleri daha canli ve keskin gormeye baslarsiniz, daha iyi bile gelecektir.
Daha kotu olmaz, olamaz. 4k tv de hdr varsa ki vardir muhtemelen, renkleri daha canli ve keskin gormeye baslarsiniz, daha iyi bile gelecektir.
KS KS Ziya altunbay Hectopat Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2017 #3 Peki Full HD Maks. 2000 TL bütçe ile Bana görüntü kalitesi mükemmel bir TV ònerirmisiniz? En az 43' olsun Teşekkürler
Peki Full HD Maks. 2000 TL bütçe ile Bana görüntü kalitesi mükemmel bir TV ònerirmisiniz? En az 43' olsun Teşekkürler