Laufeyson Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 541 Çözümler 3 Yer New Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #1 Merhaba ben PS4'ümü satıyorum. Ayrıca yanında 2 Dualshock ve 7 oyun veriyorum. Cihaz tertemizdir, hiçbir sıkıntısı yoktur. İlgilenen arkadaşlar ulaşabilir. İsteyene daha detaylı bilgi verebilirim. sahibinden ilanı: PlayStation 4 Konsol Fiyatları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Konsolları sahibinden.com'da En ucuz PlayStation 4 konsol fiyatları, ikinci el ve sıfır satılık oyun konsolları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2020
Merhaba ben PS4'ümü satıyorum. Ayrıca yanında 2 Dualshock ve 7 oyun veriyorum. Cihaz tertemizdir, hiçbir sıkıntısı yoktur. İlgilenen arkadaşlar ulaşabilir. İsteyene daha detaylı bilgi verebilirim. sahibinden ilanı: PlayStation 4 Konsol Fiyatları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Konsolları sahibinden.com'da En ucuz PlayStation 4 konsol fiyatları, ikinci el ve sıfır satılık oyun konsolları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 30 Eylül 2020 #2 Oyunsuz olarak satmayı düşünüyor musun? Satarsan kaça satarsın?
Laufeyson Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 541 Çözümler 3 Yer New Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #3 nih dedi: Oyunsuz olarak satmayı düşünüyor musun? Satarsan kaça satarsın? Genişletmek için tıkla... Oyunsuz olabilir belki.2400 düşünüyorum toplamda.
nih dedi: Oyunsuz olarak satmayı düşünüyor musun? Satarsan kaça satarsın? Genişletmek için tıkla... Oyunsuz olabilir belki.2400 düşünüyorum toplamda.