PS4 ve GTA 5

Bu da soru mu? Genel olarak PC'ye gelir mi? diye soruluyor. Oyunlar konsola her zaman çıkar. Yani GTA 5 PS4 çıkar ama PC'ye çıkar mı? Onu bilemiyicem

Bende PS3 oyuncusuydum, PS4 almak için sattım ancak çok pişmanım çünkü GTA 5 oynamayı çok özledim.

PS4'e GTA 5 çıkınca iyiki satıp PS4 almışım dersin. PS4'te daha iyi olur grafikler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orası doğruda şuan sadece sabırsızım ama PS3 ' ede 1 - 2 seneye destek kesilir o bakımdanda tek yapmak gereken sabırla beklemek

Sen yine iyisin ben PC topladım ya çıkmazsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah çıkar ama Rockstar ' ın yaptığı ayıp yani herkes konsol sevmiyor sonuçta. PC ' ye çıkmamasının tek amacı var o da konsol firmalarıyla anlaşma yaptı bence. Herkeste PC olduğu için ve konsolların daha çok satılması için PC ye çıkarmadılar ama en geç seneye kesin çıkar. Ve Haziranda çıkacağına dair söylentiler var. Yabancı alışveriş sitelerinde ön siparişler verilmiş. Adamlar şimdiden ön sipariş yaptıysa yakın zamanda çıkacaktır diye düşünüyorum.

%90 ihtimalle hem PC hem de yeni nesil konsollara çıkacaktır.
Aynısı GTA 4'de oldu önce konsollara çıkardılar sonra bir anda PC'ye çıkardılar.

Büyük ihtimalle 2014'ün son çeyreğinde gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…