PS4 ve Hesabımı Nerede Satabilirim?

Sahibinden?

Heaspta hangi oyunlar var? Ona göre fiyat biçebiliriz. Sandığının aksine oyun dolu hesaplar o kadar da para etmiyor. Tabii 7 yıldır doldurmuyorsan.

PS4'a ne kadar istiyorsun ?

AC Origins
BF1
Borderlands 3
DST Mega Pack
Dishonored 2
Dying Light
For Honor
God of War
Horizon Zero Dawn
Hitman GOTY Edition
Joruney
Prey
The Blackout Club
The Forest
Witcher 3 GOTY
R6:Siege
Division 2
Uncharted 4
Uncharted Nathan Drake Collection
Vampyr

Just Cause 3 Gold Edition ve GTA 5 CD olarak mevcut.

Bu hesap + PS4 sahibinden de tahmini ne kadar süreye satılır?

tahmini ne kadar süreye satılır?

İstediğin fiyata bağlı, 3000 - 4000 arasına oyunlu PS4 Pro satıyor bazı mağazalar. Ev kullanıcıları PS4'ü varsa 2000 - 2800 istiyor, PS4 Slim varsa 2400 - 3000 istiyor, PS4 Pro varsa 2700 - 3400 arası istiyor.

Bu fiyatlardaki ilanlar minimum 1 aydır satışta. Geçenlerde 1700'e PS4 FAT vardı, 4 gün sonra satıldı.

Oyunların da fiyatını göz önünde bulundurursak 2500'e 1 haftaya satılır gibi. Satılmazsa durur kafasındaysan 3300'den koy, her ay düşürürsün .
Oradaki satılan PS3'ler genellikle yazılımı kırılmış oluyor, kısaca korsan yazılım ile İnternet'te PS3'e çıkmış oyunları kırıp PS3 sistemine yüklüyorlar.

Kırmak aslında o kadar basit ki. Sadece uyumlu konsol sürümü gerekiyor. Sürüm uyumsuzsa bile kırılabilir fakat internete bağlanmaz, sürüm uyumluysa sıkıntısız Youtube izlenir hatta online oynanır. Kırmak ortalama yarım saat sürüyor.

Yani şöyle ki 2. el XBOX ONE X alacağım zaten tahmini 2500 civarlarında geziniyor. Olabildiğince erken kurtulup bir XBOX almak istiyorum okullar açılmadan önce. Oyunları ve PS4'ü aynı anda satmak mı yoksa 2'sini birden ayrı ayrı satmam mı daha iyi olur sizce?

Oyunlar dijital olduğu için birlikte satmak daha doğru olur. İlan açınca link verin de uygunsa ben alayım .

@Magicbaz bende ps4 ve psn hesabımı satmayı düşünüyorum.Fakat bu konu hakkında bilgim yok.Rica etsem dm üzerinden bana yardımcı olabilir misin ?

Oyunlar dijital olduğu için birlikte satmak daha doğru olur. İlan açınca link verin de uygunsa ben alayım .

Usta selamlar 2020'de konusmusunuz siz ama sana baska bir sekilde nasıl ulasirim bilemedim sen bu konuları biliyor gibisin PS4'u degil de sadece hesabi satma imkanim olur mu sadece 5 oyunu falan indirimden almisim 9.875 yapiyor oyunlar bolca kupa falan var yardimci olur musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…