PS4 ve LG G5'le iPhone 7 Plus'la Takas Edilmeli mi?

~Marshmallow~

Hectopat
Şimdi ben PlayStation 4 Pro aldım 16 ay garantisi var, bana içindeki oyunlarla beraber 2200 TL'ye gelmiş oldu. Bir de telefonum var LG G5 1500 TL'ye aldım, 8 ay garantisi var. iPhone 7 Plus (32 GB) ile takas etmeli miyim?
Adam bir takas uygulamasında 3300 TL'ye satıyor. Sizce takas etmeli miyim? Bir de sıkıntı olur mu sabıka ile ilgili?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence mantıksız bir takas olur. Bir telefon uğruna iki cihazdan olacasınız değmez.

Kâr/zarar konusunu bilmem ama iPhone 7 için değmez bence. Serinin ilk telefonlarından her zaman uzak durmuşumdur, size de tavsiyemdir. PS4 Pro’nuzun keyfini sürün.

Bir sorunlar karşılamanız dışında bence gereksiz bir takas olur.
İki ürün, tek ürün mantıksız geliyor. Telefon aman aman bir model değil ve ihtiyacınızın olduğunu düşünmüyorum. Etmemeniz taraftarıyım.

Hayır yapmamalısın. Bir kere alt üstü bir telefon bana göre. İş için ve oyun için telefon kullanmıyorsan LG G5 sana yetecektir. Oyun için kullansan bile yetecektir. Ayrıca çok farklı cihazlardır PS4 ve 7 Plus. O yüzden yapma derim ben. Yaparsan ben üzülürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…