kubilayhosgor1 Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar merhab. A benim sistemim EA FC 25 kaldırmadığı için arkadaşımın PS4'ünü aldım. Acaba FC 25'i PS4 ve PC oynayabiliyor muyuz iki kişi?
Arkadaşlar merhab. A benim sistemim EA FC 25 kaldırmadığı için arkadaşımın PS4'ünü aldım. Acaba FC 25'i PS4 ve PC oynayabiliyor muyuz iki kişi?
Çözüm Yerayay 23 Şubat 2025 Maalesef hayır, PS4'te FC 25 cross platform desteği sadece Xbox One için var.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.446 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #2 Maalesef hayır, PS4'te FC 25 cross platform desteği sadece Xbox One için var. Artı 0 Eksi Çözüm
saygısızlık yapma Kilopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 1.885 Çözümler 40 23 Şubat 2025 #3 Yerayay dedi: Maalesef hayır, cross platform desteği sadece Xbox One için var. Genişletmek için tıkla... Oyunun var crossplay desteği. @kubilayhosgor1 maalesef PS4 ve PC eşleşemiyor. PS5 ve PC beraber oynayabiliyor. FC 25 Crossplay Guide Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: Maalesef hayır, cross platform desteği sadece Xbox One için var. Genişletmek için tıkla... Oyunun var crossplay desteği. @kubilayhosgor1 maalesef PS4 ve PC eşleşemiyor. PS5 ve PC beraber oynayabiliyor. FC 25 Crossplay Guide
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.554 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #4 saygısızlık yapma dedi: Oyunun var crossplay desteği. @kubilayhosgor1 maalesef PS4 ve PC eşleşemiyor. PS5 ve PC beraber oynayabiliyor. FC 25 Crossplay Guide Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş oyunun crossplay desteği yok dememiş PS4'te sadece Xbox One ile crossplay oynayabiliyorsunuz demiş çünkü eski nesil grafiklerde çalışıyor bu 2 konsolda ve bazı yeni nesil özellikler yok. Artı 0 Eksi
saygısızlık yapma dedi: Oyunun var crossplay desteği. @kubilayhosgor1 maalesef PS4 ve PC eşleşemiyor. PS5 ve PC beraber oynayabiliyor. FC 25 Crossplay Guide Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş oyunun crossplay desteği yok dememiş PS4'te sadece Xbox One ile crossplay oynayabiliyorsunuz demiş çünkü eski nesil grafiklerde çalışıyor bu 2 konsolda ve bazı yeni nesil özellikler yok.