Hali hazırda PS4'te RDR 2 oynamaktayım. Şimdiye kadar herhangi bir kasma FPS düşüşü falan yaşamadım. Optimizasyon illaki gelecektir.
Tavsiyem PS4 alın ikinci el temiz bulabilirseniz daha mantıklı olur. PS5 bu kadar yakınlamışken Pro'ya o kadar para vermeyin. Exc oyunlar ikisi içinde var oynayıp satarsınız daha sonra PS5'e geçiş yaparsınız.
Sony PS4 500GB + God of War + Detroit: Become Human + The Last of Us Remastred + Fortnite + PS Plus 3 Ay Üyelik özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
FIFA 21, PS4 marketinde mevcut ( arkadaş da demiş zaten ) hemde Türkçe ile geliyor.
Ayrıca PS3'e en son çıkan oyunlar, FIFA ve PES 19 dolayısı ile daha 3-4 yılı vardır. Sadece tahmin.
FIFA 21, PS4 marketinde mevcut ( arkadaş da demiş zaten ) hem de Türkçe ile geliyor.
Ayrıca PS3'e en son çıkan oyunlar FIFA ve PES 19, i dolayısı ile daha 3-4 yılı vardır.
Bende PS4 var 47" Full HD Tv de hic bir sikinti olmadan RDR2, GOW, Horizan Zero, Witcher 3, Spiderman vs oyunlari sorunsuz oynuyorum. Yükleme zamani tabi Pro ya göre biraz yavas fakat 4K Tv niz yoksa PS4 Pro almanin bence bir getirisi yok.
Bence olmaz. Zaten kasacak oyunun konsola gelmesinin anlamı da yok.
6-7 tane muhteşem grafikli ve 2015 yılından sonra çıkan oyunları oynadım.
Birisinde bir yer hariç hiç bir şekilde kasma olmadı.
Bence olmaz. Zaten kasacak oyunun konsola gelmesinin anlamı da yok.
6-7 tane muhteşem grafikli ve 2015 yılından sonra çıkan oyunları oynadım.
Birisinde bir yer hariç hiç bir şekilde kasma olmadı.
Sony PS4 500GB + God of War + Detroit: Become Human + The Last of Us Remastred + Fortnite + PS Plus 3 Ay Üyelik özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!
Sony Playstation 4 Slim 500 GB Oyun Konsolu-Türkçe Menü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!