PS4 ve PS4 Pro farkı nedir?

Sasyopat

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi forumlar. Benim elimde 1920x1080P'lik Samsung monitör var. 27 inçlik yanılmıyorsam ve sadece FIFA oynuyorum. PS4 Pro görüntü kalitesinden ötürü almayı düşünüyorum ama PS4 normal ile epey bir fiyat farkı var. Sizce yine de PS4 Pro almış olsam FIFA'da görüntü açısından PS4'e göre fark olur mu? Yoksa bu Pro olayı sadece 4K destekleyen oyunlar için mi geçerli? Teşekkürler.

Ama yine de bir fark olması muhtemel değil mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer daha iyi görüntü ve FPS almak istiyorsanız tabii PS4 Pro. Ancak zorlarsa gerek yok.

Mesela bazı oyunlarda normal modelde 30FPS aldığın oyundan 60FPS alırsın, bazı oyunlarda grafikler biraz daha iyi durur. Tabi 4K monitör varsa da bazı oyunları 4K 30FPS ya da 1080P 60FPS çalıştırır.

FIFA için konuşuyorsak bence pek fark yok, zaten o oyunda grafiğin pek önemi de yok ama genel olarak tabi ki gözle görülür ciddi bir fark var.

Bilgisayar oyuncu iseniz bence PS4 PRO almanız daha iyi olur. Sanki PS4 modeline oyunlar kasıyormuş gibi hissediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…