PS4 ve PS5 için RDR 1 pahalı mı?

OrchiiX

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sizce RDR 1, PS4 veya PS5 için çok gereksiz pahalı değil mi? Ben yurt dışında yaşıyorum ve oyunun fiyatı 50 euro. Üstelik RDR 2 ile arasında sadece 10 euro fark var, RDR 2 60 euro.

Buna rağmen RDR 1'in fiyatı bence gereksiz yüksek. Sonuçta oyun eski ve ne remake ne de Remastered bir sürüm değil. Şahsen ben o kadar para vermem; korsan oynarım daha iyi.

Siz ne düşünüyorsunuz, sizce de fiyat fazla mı?

PlayStation store'dan indirim oluyor RDR 2 19,99€. RDR 1 30 euro oluyor. İndirimi bekle alırsın. RDR 1 güncelleme geldi PS5 için 4K 60 fps oynuyorsun. Ayrıca RDR 1'de Undead Nightmare ek paketide bulunuyor.

PlayStation Store'dan indirim oluyor RDR 2 19, 99€. RDR 1 30 euro oluyor. İndirimi bekle alırsın. RDR 1 güncelleme geldi PS5 için 4K 60 FPS oynuyorsun. Ayrıca RDR 1'de undead nightmare ek paketide bulunuyor.

Evet, indirimde alınabilecek bir oyun. Fakat indirimsiz fiyatı bana gereksiz pahalı geliyor. Oyunda yeni bir fizik motoru veya çarpıcı grafik yenilikleri yok; yapılanlar çoğunlukla ufak iyileştirmeler ve 60 FPS desteğiyle sınırlı. Bu nedenle 50 euro gibi bir fiyat belirlemeleri tamamen para gözlülüğünün göstergesi bence. Bu oyunun hak ettiği değer en fazla 25-30 euro civarında olmalıdır. 50 euro, 15 yıl önce çıkmış bir oyun için oldukça yüksek bir fiyat.

Şu anki çoğu oyunu tokatlar bu oyun. Fiziği, oynanışı, hikayesi hala çok eğlenceli. Verilir bence. RDR 2'den iyi yaptığı şeyler var.

Ben 30 euro indirimdeyken almıştım. Zamanında PS3 bitirip keske 60 fps çıksa'da tekrar oynasam demistim. Çıktı satın almıştım. En çok Undead Nightmare paketini seviyorum. Normalde dediğiniz gibi çıkış fiyatı 30 euro olmalıydı. İndirimi bekle 30 Euro'ya düşüyor oyun.

Şu anki çoğu oyunu tokatlar bu oyun. Fiziği, oynanışı, hikayesi hala çok eğlenceli. Verilir bence. RDR 2'den iyi yaptığı şeyler var.

Dostum, aslında RDR1'i satın almak istiyorum. Ama oyunu beğenip beğenmeyeceğim konusunda ciddi bir kararsızlığım var. RDR2'yi büyük keyifle oynamıştım, fakat RDR1'den hoşlanmazsam verdiğim para boşa gidecek diye açıkçası endişeleniyorum. Bu yüzden aklım ister istemez korsana kayıyor. Yani bilgisayardan önce indirip deneyeyim, eğer beğenirsem sonradan satın alayım diye düşünüyorum.

Dolar üzerinden ab standartları için belirleniyor maalesef.

Vallahi fiyatları tam olarak neye göre belirliyorlar bilemem ama 15 yıl önce çıkmış bir oyun için istenen para gerçekten gereğinden fazla. Remake ya da en azından kapsamlı bir Remastered olsaydı “tamam” derdim. Ama oyunda neredeyse hiçbir ciddi değişiklik yok. Sadece ufak bir grafik cilası yapılmış, bir de 60 FPS'e port edilmiş. Buna rağmen 50 dolarlık bir fiyat etiketi koyup bize satmaya çalışmaları maalesef tamamen abartı ve fırsatçılık gibi geliyor.

Devlet bir sınır getirmediği sürece bu saçmalıklar devam edecek.

hangi akılla bu fiyatı koydular Forspoken'a bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…