PS4 ve PS5'te GTA 5 Online oynamak için hangi sürüm alınmalı?

inan ki çok kafam karışık, ikimiz de farklı şehirlerde yaşıyoruz zaten bende sorunu tam olarak anlayamadım birde ss paylaşıyorum sanırım bu
Bu gta 5 in kendisi bunu aldığınızda direkt online girme hakkınız olmuyor işte. 1 sene önce arkadaşım ps+ alarak giriyordu biride online paketi alarak benim bildiğim bu.

İade alınmıyor diye biliyorum. Bir deneyin gta online girmeyi.

bunu değil de ps4 versiyonuda var çünkü bunun onu almış olabilir ?
ayrıca ps+ da henüz almadım denedikten sonra geri dönüş sağlayacağım.

Bu gta 5 in kendisi bunu aldığınızda direkt online girme hakkınız olmuyor işte. 1 sene önce arkadaşım ps+ alarak giriyordu biride online paketi alarak benim bildiğim bu.
yani herşey ps+ ile alakalı diyorsun

ayrıca ps+ da henüz almadım denedikten sonra geri dönüş sağlayacağım.

yani herşey ps+ ile alakalı diyorsun
yani 1 sene önce öyle idi eğer gta online paketi baktığım kadarıyla kalkmış durumda ve ps+ ile erişiliyor çünkü kullanan arkadaşım var.

inan ki çok kafam karışık, ikimiz de farklı şehirlerde yaşıyoruz zaten bende sorunu tam olarak anlayamadım birde ss paylaşıyorum sanırım bu
Eğer bu paylaştığını aldıysan, tamam GTA 5 almışsın ve hem PS4 hem de PS5'de çalışır. Hatta paket açıklamasına baktım şimdi GTA Online içerir yazıyor. Sen yarın bir gündüz gözüyle Playstation tarafından destek al. Merak etme 14 içerisinde iade edilebiliyor. Hatta sana iade etme linki göndereyim:

Bu link üzerinden Playstation desteğe bağlanarak iade işlemi yapabilirsin. Bu arada bence doğru paketi almışsın. Önce Playstation destekten bunu çözmeye çalış derim. GTA 5 Online ayrı bir oyun gibi oldu ya, belki ayrıca mağazadan kurman gerekebilir. Ben her ikisi ayrılmadan aldığım için böyle sorunlar yaşamamıştım. Oyun paketleri, online vs. derken iyice çorba ettiler.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-29 221556.png
    49,2 KB · Görüntüleme: 21
tamamdır hâlâ bakınıyorum çünkü çok teşekkür ederim, iyi akşamlar.

İnan ki çok kafam karışık, ikimiz de farklı şehirlerde yaşıyoruz zaten bende sorunu tam olarak anlayamadım bir de SS paylaşıyorum sanırım bu.

Bu PS4'ün storesinde 200 TL olarak gözüküyor onu alıp ikimizde oynayabilirsiniz. 1 adet yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…