PS4 ve Xbox One İçin Hogwarts Legacy Yine Ertelendi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Hogwarts Legacy oynamayı bekleyen PS4 ve Xbox One oyun konsolu sahiplerinin bir kez daha beklemesi gerekecek. Bu platformlar için oyunun çıkış tarihi şimdi de 5 Mayıs’a ertelenmiş durumda. Tabii ki Warner Bros. Games ve Avalanche Software çıkış tarihini bir kez daha ertelemezse. We’re overwhelmed with gratitude for the response to Hogwarts Legacy from fans around […]

Devamı: PS4 ve Xbox One İçin Hogwarts Legacy Yine Ertelendi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Aim assist koymasalar FPS oyunlarınıda oynayan kalmayacak konsol üzerinde zaten. Konsol ölüyor, pek umursamıyorlar artık. PC üzerinden o kadar güzel satış yaptı ki umursamıyorlar sanırım

Alakası yok.
PlayStation 4 ve Xbox One donanımı bu oyun için yeterli değil ve bu konsollar neredeyse 10 yıllık.
Sahi aklıma geldi ama bu oyun Switch'e nasıl çıkacak
@246941

Downgrade edecekler oyunu.
Downgrade etmeleri için bunu PS2 seviyesine döndürmeleri lazım. Bilgisayarda bile optimizasyonu sıkıntılı, Switch'in gücü yetmez bu kadar açık alanları renderlamaya. Ayrıca oyun 85 GB. Ben bu çapta hiçbir oyunun Switch'e geldiğini görmedim daha önce.

Ben Switch'e geleceğini iddia etmedim. Üstte arkadaş resmi bir açıklama yapılmış gibi yorum yapmış ben de tahminim söyledim. Yoksa gelir gelmez bilemem.

Xbox Series S üzerinde Atomic Heart 1080p, Rtx açık şekilde 60 fps çalışırken bu oyun 900p çalıştırıyorsa zaten optimisazyonu sıkıntılı bir oyun demektir.

Ben Switch'e geleceğini iddia etmedim. Üstte arkadaş resmi bir açıklama yapılmış gibi yorum yapmış ben de tahminim söyledim. Yoksa gelir gelmez bilemem.
25 Haziran Switch çıkış tarihi. Gelecek ama nasıl yapacaklar kimse bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…