PS4 veya PC

PS4 alınca oyunların parası 2000-2500 lira arası bir fiyata denk gelecektir.

İmkanınız var ise pc alın. Hiç bir konsol pc nin verdiği oyun kalitesini veremez, şuan 3000-3500 civarı bir sistem rahat bir şekilde 3 yıl ultra-high arası oynamanızı sağlar. Ayrıca konsollar daha tam olarak 720p bile görüntü kalitesi veremiyor. Bende kararsızdım, aynı sizin gibi ne almalıyım konusunda, ama araştırıp inceleme yapınca fark ettim ki pc en iyi seçim olacaktır. Şuan da bir sistem topladım ve oyunlarımı en yüksek ayarlarda rahatça oynaya biliyorum. Tabi tercih size kalmış burada önemli olan size para harcatmak değil, işinizi görmek. Saygılar iyi sosyaller.

Eğer bilgisayara ihtiyacın yok sadece oyun oynamak istiyorsan ps4 almalısın. Ayrıca oyunlara da verecek paran var ise.

PC'de sürekli bir ekran kartı sürekli bir işlemci derdi var.Ama PS4'te her oyunu kasmadan oynarsın Ama bir yandanda PC'nin ayrı bir zevki var.Karar senin
Ps4 de APU var Pc yede APU topla. Kasma derken güncel bir ekran kartı ile kasmadan her oyun oynanır zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana sorarsan ps4 almalısın. Donma kasma olayı olmaz. Oyunları rahatça oynayabilirsin. Oyunların grafikleri hem iyi olur.

Bana sorarsan ps4 almalısın. Donma kasma olayı olmaz. Oyunları rahatça oynayabilirsin. Oyunların grafikleri hem iyi olur.
Arkadaşın eğer bütçesi var ise kesinlikle pc almalı hiç bir konsol pc nin verdiği grafikleri veremez. Gtx 770 veya 780 in verdiği grafikle ps nin verdiği grafik nasıl bir olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…