PS4 veya PS4 Pro alinir mi?

mergen_t

Hectopat
Daha fazla  
PS4 500GB Fat/Slim kasa versiyonlari 3000 TL'ye ve PS4 Pro 1TB versiyonu da 6500 TL'ye buldum. Bu konsollar hem fiyat acisindan hem de hala kullanisli olma durumu acisindan sizce alinir mi? Spider-man 2 disinda bu konsollarda oynayamayacagim bir PS oyunu var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce PS oyunlarını oynamadıysan bir çok oyun var seni uzun süre idare edebilecek. Ben PS4'ü uzun süre kullanıp PS5'e geçtim, sen de öyle yapabilirsin eğer bütçe darsa.

Daha önce PS oyunlarını oynamadıysan bir çok oyun var seni uzun süre idare edebilecek. Ben PS4'ü uzun süre kullanıp PS5'e geçtim, sen de öyle yapabilirsin eğer bütçe darsa.
Hocam soyle ki yeni sayılabilecek bir laptopum var bir cok yeni oyunu oynamama yetiyor ancak daha once PC'ye cikanlar haric PS oyunu oynamadim. Hic konsolum olmadi daha once. O yuzden PS4'de calisan oyunlari da ikinci el olarak alip oynayabilirim gibi dusundum. PS5'e cikan oyunlar sanirsam 1-2 seneye PC'ye de gelecekler onlar icin PC'yi bekleyebilirim diye dusundum tabi tek istisnasi Last of Us 2.

Fat kasa alma çoğu kronik sorunlu, Slim kasalarda bir sorun yok ama daha yüksek performans ve güncellik için bütçen de yetiyorsa Pro al. Yalnızca PS5 için çıkan oyunlar dışında her oyunu oynarsın.
Hocam Pro'da kronik bir sorun var mi? PS4 ile alakali genel bir HDMI sorunu varmis sanirim kolay bozuliuyormus ama Pro icin de oyle mi goremedim internette, bilginiz var mi ?

Hocam Pro'da kronik bir sorun var mi? PS4 ile alakali genel bir HDMI sorunu varmis sanirim kolay bozuliuyormus ama Pro icin de oyle mi goremedim internette, bilginiz var mi?

Bildiğim kadarıyla yok. 5 yıl PS4 Slim kullandım, birkaç arkadaşımda da Pro versiyonu vardı hiçbirimizin bir şikayeti olmadı bugüne kadar.

İlk seri(cuh70xx) pro'larda ısınma ve ses sorunu vardı. cuh72xx seri nolu cihazlardan alabilirsiniz.

İlk seri(cuh70xx) pro'larda ısınma ve ses sorunu vardı. cuh72xx seri nolu cihazlardan alabilirsiniz.
Baska bir gonderide de neye dikkat edeyim gibi sormustum, tesekkur ederim hocam 7216b model buldum bir kac tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…