Nwork Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Uygun fiyatlı ve PS4 ile PS5'te de çalışıyorsa ve PC uyumlu kol arıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar merhaba. Uygun fiyatlı ve PS4 ile PS5'te de çalışıyorsa ve PC uyumlu kol arıyorum. Yardımcı olur musunuz?
ftug Femtopat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 62 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #2 Nwork dedi: Arkadaşlar merhaba. Uygun fiyatlı ve PS4 ile PS5'te de çalışıyorsa ve PC uyumlu kol arıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... DualShock 4 DualSense sadece PS5 de çalışır ama DualShock 4'ler 5 dede çalışıyor ve PC'dede.
Nwork dedi: Arkadaşlar merhaba. Uygun fiyatlı ve PS4 ile PS5'te de çalışıyorsa ve PC uyumlu kol arıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... DualShock 4 DualSense sadece PS5 de çalışır ama DualShock 4'ler 5 dede çalışıyor ve PC'dede.
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 19 Kasım 2023 #3 ftug dedi: DualShock 4 DualSense sadece PS5 de çalışır ama DualShock 4'ler 5 dede çalışıyor ve PC'dede. Genişletmek için tıkla... DualSense'lerin de PC desteği var. Aracı programlarla ekstra haptik özelliklerini de kullanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ftug dedi: DualShock 4 DualSense sadece PS5 de çalışır ama DualShock 4'ler 5 dede çalışıyor ve PC'dede. Genişletmek için tıkla... DualSense'lerin de PC desteği var. Aracı programlarla ekstra haptik özelliklerini de kullanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ftug Femtopat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 62 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #4 brkyozell dedi: DualSense'lerin de PC desteği var. Aracı programlarla ekstra haptik özelliklerini de kullanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ama 4'lerde kullanılamıyor.
brkyozell dedi: DualSense'lerin de PC desteği var. Aracı programlarla ekstra haptik özelliklerini de kullanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ama 4'lerde kullanılamıyor.
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Kasım 2023 #5 ftug dedi: Ama 4'lerde kullanılamıyor. Genişletmek için tıkla... DualSense kolu PS 4 de kullanılabılıyor.
ftug dedi: Ama 4'lerde kullanılamıyor. Genişletmek için tıkla... DualSense kolu PS 4 de kullanılabılıyor.
ftug Femtopat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 62 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #6 Anumusss dedi: DualSense kolu PS 4 de kullanılabılıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Benim bildiğim kadarıyla 5 e özel sadece olması gerekiyor.
Anumusss dedi: DualSense kolu PS 4 de kullanılabılıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Benim bildiğim kadarıyla 5 e özel sadece olması gerekiyor.
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Kasım 2023 #7 ftug dedi: Nasıl? Benim bildiğim kadarıyla 5 e özel sadece olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ftug dedi: Nasıl? Benim bildiğim kadarıyla 5 e özel sadece olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nwork Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #8 brkyozell dedi: DualSense'lerin de PC desteği var. Aracı programlarla ekstra haptik özelliklerini de kullanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sanki biraz pahalı, ben 800 ₺ bandında bir şeyler bakıyordum
brkyozell dedi: DualSense'lerin de PC desteği var. Aracı programlarla ekstra haptik özelliklerini de kullanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sanki biraz pahalı, ben 800 ₺ bandında bir şeyler bakıyordum