Waldeq Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #1 Merhaba ben PS4'ü monitöre bağlamak için HDMI VGA dönüştürücü aldım ama bağlayınca sinyal yok diyor yardım eder misiniz?
Merhaba ben PS4'ü monitöre bağlamak için HDMI VGA dönüştürücü aldım ama bağlayınca sinyal yok diyor yardım eder misiniz?
Uxhsx Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 192 27 Haziran 2024 #2 Dönüştürücünün HDMI to VGA olduğuna emin misin VGA to HDMI olmasın
Waldeq Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #3 Dönüştürücü doğru. Uxhsx dedi: Dönüştürücünün HDMI to VGA olduğuna emin misin VGA to HDMI olmasın. Genişletmek için tıkla... Bir de dönüştürücüde ses çıkışı ve güç çıkışı yok.
Dönüştürücü doğru. Uxhsx dedi: Dönüştürücünün HDMI to VGA olduğuna emin misin VGA to HDMI olmasın. Genişletmek için tıkla... Bir de dönüştürücüde ses çıkışı ve güç çıkışı yok.
Burak5415 Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.404 Çözümler 36 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #4 Waldeq dedi: Merhaba ben PS4'ü monitöre bağlamak için HDMI VGA dönüştürücü aldım ama bağlayınca sinyal yok diyor yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videodaki çözünürlük sıfırlama işlemini dener misiniz?
Waldeq dedi: Merhaba ben PS4'ü monitöre bağlamak için HDMI VGA dönüştürücü aldım ama bağlayınca sinyal yok diyor yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videodaki çözünürlük sıfırlama işlemini dener misiniz?