Burak Koçoğlu Megapat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 306 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #11 Silinen üye dedi: Kaç metreden bakmalıyım ? Genişletmek için tıkla... Ne kadar uzaktan bakarsan hem gözlerin, hem görüntü daha sağlıklı olur.
Silinen üye dedi: Kaç metreden bakmalıyım ? Genişletmek için tıkla... Ne kadar uzaktan bakarsan hem gözlerin, hem görüntü daha sağlıklı olur.
LastWorld41 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mayıs 2014 Mesajlar 1.253 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #12 He bu arada söyleyeyim. Monitör: ASUS MS 202 biraz özelliklerine bakıp bir kaç şey söler misin ?
Burak Koçoğlu Megapat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 306 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #13 Silinen üye dedi: He bu arada söyleyeyim. Monitör: ASUS MS 202 biraz özelliklerine bakıp bir kaç şey söler misin ? Genişletmek için tıkla... Güzel bir monitöre benziyor fakat monitörler hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim. Kusura bakma pek yardımcı olamayacağım. İnsanları yanlış bilgilendirmek istemiyorum.
Silinen üye dedi: He bu arada söyleyeyim. Monitör: ASUS MS 202 biraz özelliklerine bakıp bir kaç şey söler misin ? Genişletmek için tıkla... Güzel bir monitöre benziyor fakat monitörler hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim. Kusura bakma pek yardımcı olamayacağım. İnsanları yanlış bilgilendirmek istemiyorum.
LastWorld41 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mayıs 2014 Mesajlar 1.253 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #14 Teşekkür ederim. Ben birkaç kişiye daha sorayım . Bakan ? Hiç mi yok ? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2014
Y Yol Kurdu Hectopat Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2014 #15 S-Link Sl-Hvs10 Hdmi Dan Vga+Audio Çevirici - Vatan Bilgisayar işini göreceğine eminim