PS4 vs GTX 960 sistem

rallici

Hectopat
Daha fazla  
Topladiğim sistem:
  • i3 6100
  • Msi H100-m pro vdh
  • Msi GTX 960 2G
  • 8GB 2666MHz cl15 RAM
Birde hangisi beni daha uzun yillar goturur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplama sistemi almanı tavsiye ederim. İleriye dönük olanı toplama sistem çünkü.

PS4'teki Gamepad ile FPS oyunlar oynarken rahat edemeyeceğinizi size garanti edebilirim. Gamepad ancak ETS ve PES gibi oyunlarda işe yarıyor. Ayrıca yaptığınız sistem PS4'ün donanımından neredeyse 2.5 kat daha performanslı, üstüne üstlük yükseltme de yapabilirsiniz. Bence sistemi tercih etmelisiniz.

Şahsi zevklerimi de konuya katmakla birlikte; asla ama asla bir konsolu, bir bilgisayara tercih etmem. İkisinin yeri çook ayrı. Ancak birini alacağım diyorsanız; PC sistemi tavsiye ederim.

Ben konsolu fazla oyun oynamayan kişilere öneririm. Mesela ben ayda bir oyun açtığım için fazla oyun almıyorum. Üstelik odamda çok kitap olduğundan yer yok. Gaming laptoplarda fiyatına göre iyi performans vermiyor. Eğer bu tip sorunlarınız yoksa bu soruyu sormak bile mantıksız. Ayrıca mümkünse GTX 960 4GB modeli öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…