PS4 vs GTX 970 tabanlı sistem

xxxxxxx123

Hectopat
Yer
İstanbul
Asus GTX 970 ekran kartı PC'nin pek bakma fırsatı bulamadım. i5 işlemci anakart, 400-450 TL arası bir şey. 3750 TL dedi, kararsız kaldım. PS4 mü alırım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence PS4. Büyük televizyonda yayılarak oynamak gibisi yok bence. Şunu söyleyeyim eğer grafikler çamur gibi olmasın ama Ultraya niyetim yok diyorsanız PS4 mükemmel seçim. Ama hayır her şey grafik diyorsanız ve 6000-7000 TL bütçeniz varsa elbette PC. Onun dışında oldukça iyi optimize edilmiş oyunlar ve PSN+ ile gelen bedava oyunları oynayabilirsiniz. Hemde PSN+ sahip olduğunuz her zaman. Birde exclusive oyunlar var tabi. Exclusive oyunlarda cabası :)

Sana kalmış bir şey, ben olsam PC alırdım, öncelikle konsoldan grafik kalitesi olarak daha iyi. GTX 970 konsoldan daha iyi performans verir. Benim tercihim GTX 970 tabanlı sistem.

Konsolun 30 fps kaldığı oyunda Gtx 970 60 olur. Kesinlikle pc. Gamepad alıp konsol havası da yaşabilirsin. Gamepad tavsiyem ise Xbox One Wireless Controller olucaktır.

Konsolun 30 fps kaldığı oyunda Gtx 970 60 olur. Kesinlikle pc. Gamepad alıp konsol havası da yaşabilirsin. Gamepad tavsiyem ise Xbox One Wireless Controller olucaktır.
Gamepad ile konsol havası yaşamıyorsun işte :) Ben denemiştim. İnput Lagdan ölüyorsunuz. Onun dışında 21.5 inc küçük ekrana gamepad ile konsol havası alınacağını sanmıyorum. Birde ayar kıs-ayar aç kısmı var. Bütün ayarları Ultraya alıp oynayamadıktan sonra bence PS4.

Bence PS4. Büyük televizyonda yayılarak oynamak gibisi yok bence. Şunu söyleyeyim eğer grafikler çamur gibi olmasın ama Ultraya niyetim yok diyorsanız PS4 mükemmel seçim. Ama hayır her şey grafik diyorsanız ve 6000-7000 TL bütçeniz varsa elbette PC. Onun dışında oldukça iyi optimize edilmiş oyunlar ve PSN+ ile gelen bedava oyunları oynayabilirsiniz. Hemde PSN+ sahip olduğunuz her zaman. Birde exclusive oyunlar var tabi. Exclusive oyunlarda cabası :)
Yayılarak oynamak istesem Asus Rog Gr8 alırdım. Yanına da controller, al sana konsol havası. :)

Yayılarak oynamak istesem Asus Rog Gr8 alırdım. Yanına da controller, al sana konsol havası. :)
Yine İnput Lagdan ölün :D Asus Rog GR8 sadece daha küçük bir sistem. Yine aynı sorunlarla baş etmeye çalışacaksınız.

@Silinen üye GTX 970 yerine PS4 almak :O Testlerde GTX 750 Tİ ile PS4 ün aynı performansı verdiği görülüyor. DX12 ile birlikte geçmiş olacak. PC nin bir diğer avantajı sadece oyun oynamak değil internette gezmek, dosya indirmek, program çalıştırmak, video izlemek, vb... tonlarca şey var. PC yi de televizyona bağlayabilirsiniz onu da söylemeden geçmeyeyim.

@Silinen üye GTX 970 yerine PS4 almak :O Testlerde GTX 750 Tİ ile PS4 ün aynı performansı verdiği görülüyor. DX12 ile birlikte geçmiş olacak. PC nin bir diğer avantajı sadece oyun oynamak değil internette gezmek, dosya indirmek, program çalıştırmak, video izlemek, vb... tonlarca şey var. PC yi de televizyona bağlayabilirsiniz onu da söylemeden geçmeyeyim.
İşte beni anlayan bir insan. (y)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı