PS4 vs GTX 970 tabanlı sistem

Gördük Arkham Knight'ta GTX 750 Ti. Bir kere sabit 30 FPS sürekli 40-60 FPS arası dalgalanmadan çok daha iyidir. GTX 750 Ti ile karşılaştırmak saçmalıktır. Onun dışında doğrudur. Ama zaten günlük işlerini yapabilecek bir PC'ye sahip değilse tabi PC almalı. PC'yi TV'ye bağlarsanız İnput Lag ile baş edemezsiniz. Konsol alacak kişi zaten sabit 30 FPS onun için iyidir. The Order 1886 koyulsun karşınıza bakalım kaç FPS anlayabilecek misiniz? Konsol oyuncusu için rahatlık ve konfor önemlidir. Ama PC oyuncusu için sandalyede dik oturmak onun için sorun olmaz. Konsol oyuncusu yayıla yayıla oynamak isterken PC oyuncusu banane der. Kendi istekleri doğrultusu karar vermelidir buna.

GTA 5 PS4 vs GTX 970 yaz ve izle. Aradaki grafik farklarını göreceksin. PS4 aldığın zaman ultra kalitesinde oynayacağını mı zannediyorsun? en fazla medium-high ayarlar. GTX 970 in ultrada açamadığı oyun henüz yok.

The Witcher 3, Shadow Of Mordor Ultra açamayacağı oyunlar. PS4 bende var zaten. Grafikleri Ultra demiyorum sadece Ultra ile başa baş diyorum. Bunun dışında dediklerimi dikkatle okusanız yeter. Onun dışında:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Birde eğer PS4 kullanırsanız bunca yıldır ben niye PC oyuncusuydum bile diyebilirsiniz. Açıkçası ben o Dualshock 4'ü tutmanın verdiği hazzı değil GTX 970, 980 Ti için bile değişmem. Dediğim gibi kişisel zevk meselesi. 12-13 yıldan fazla klavye-mouse kullanmama rağmen PS3'ü almam ile beraber tüm görüşlerim değişti açıkçası. Benim için rahatlık, konfor ve o DS3, DS4'ü tutmanın hazzı daha önemli.

PC'yi televizyona bağlarsın olur biter.
Ayrıca PS4 exclusive hariç hiçbir oyun ultrada değil ve 30 fps anca oynatabiliyor.
GTX 970 ise PS4'ü tokatlar. Ultrada 60 FPS oynamak varken PS4 almak saçma.
PSN oyun veriyor ama hem paralı hemde verdiği oyunlar indie. Ara sıra AAA oyun veriyor.

Peki Cpu modeli belli mi ? Anakart kaliteli mi ? Konsolda oyunun akmasının nedeni downgrade portlardır.

Her ay oldukça güzel oyunlar veriyor. Bu ay Rocket League geçen ay MGS 5:Ground Zeroes. Bunların dışında Şubat ayında Bioshock:İnfinite. Bunun gibi bir sürü güzel oyun veriyor. Neyse dediklerimi dikkatle okuyun. PC'yi televizyona bağlayınca olup bitmiyor
Tekrar tekrar aynı şeyleri yazmayacağım. Aaaa PS4'ü savunuyor hemen PC'yi savunayım diye atlamak yerine önce tüm yorumları okuyun sonra yorum atın lütfen

Öyle bir yazmışsınki sanki DS4 PC'ye bağlanmıyor. Gidersin PC'yi televizyona bağlayıp birde Logitech F710 alırsın PS4'den farkı olmaz.

PSN+ o kadar işe yaramıyor. Ama Xbox Live Gold abarttıyor. AC Black Flag bile verdi. PC daha iyi ama. Açıyorsun siteyi indiriyorsun torrent olarak.

Öyle bir yazmışsınki sanki DS4 PC'ye bağlanmıyor. Gidersin PC'yi televizyona bağlayıp birde Logitech F710 alırsın PS4'den farkı olmaz.
Yapıp videoya alın sonra konuşalım. Bakalım aynı şey oluyor mu? PS4'ün açma tuşuna basıp DS4 ile oyuna girer gibi olmuyor emin olun. Daha önce denemiş biri olarak söylüyorum. Yok oyunu açmak için fare al sonra oyunu aç F710 al ondan sonra oyundan atsın bir daha al. İnsanı bayıyor bir yerden sonra. Bende öyle oldu açıkçası. Hiçte ne PS3 teki ne de PS4 teki hazzı vermedi.
PSN+ o kadar işe yaramıyor. Ama Xbox Live Gold abarttıyor. AC Black Flag bile verdi. PC daha iyi ama. Açıyorsun siteyi indiriyorsun torrent olarak.
Torrent mi? Peki siz hırsızlık yapın. Ayrıca benim için isterse bütün AC serileri ücretsiz olsun oynamam arkadaş. Hayatımda gördüğüm en kötü 3 seriden biri. O işin zevk meselesi bence. Bioshock gibi bir oyunu vermesi çok daha iyi bence. Ama dediğim gibi kişisel zevk.

Son olarak: Yorumlarımı iyice okuyun. Benim için bu karşılaştırma kiraz ile eriktir. Kimisi rahatlık, konfor, DS4 ve Exclusive oyunları sever kimisi dik oturup Ultra ayarlara almayı ve PC ile haşır neşir olmayı sever.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…